Jdi na obsah Jdi na menu
 


Billovo SORRY VII - Konec

24. 7. 2006

"To je super že ste přišli." Usmívají se kluci když vejdeme do jejich domečku.

"A co budeme teda dělat?" ptá se neinformovaná Petra.

"No přece se dívat na horor." Odpoví jí Tom s úšklebkem. Petra je šťastná protože horory miluje. Jdeme do obýváku, já si sednu na gauč a Bill zatím zapíná dvd. Pak si ke mně sedne a chytne mě kolem pasu. Já se k němu přitulím protože mi nahání strach už jenom ten začátek, ale dělám odvážnou a ani jednou si nezakryju oči. Akorát sebou několikrát cuknu.

"Tak co líbilo?" zeptá se Tom. Bill s Petrou řeknou že jo. Já jenom kývnu hlavou a vyděšeně koukám po obýváku jestli tam někdo není.

Kluci se nabídnou že udělají večeři a my se jdeme převléct do pyžama. Když se vrátíme do kuchyně večeře je už hotová. Párky v rohlíku, jak originální! Při večeři všem vyprávím o tom jak jsem si chtěla udělat koktejl.

"A ty si myslíš, že to ta vaše babička fakt uklidí a nebude nadávat?" kulí na mě oči Bill.

"No jasně. Ona si beztak bude myslet že to udělala sama." Sice je to hnusný takhle mluvit o babičce, ale je to pravda! Jednou jsem rozbila strašně drahou vázu po její mamce a když přišla domů chytla se za hlavu a začala brečet že je prý fakt nemehlo….

"Nejdem už spát?" zývne Petra.

"Jasně že dem." Chytne ji Tom za ruku a táhne do svojeho pokoje. Bill už se taky zvedá a já jdu s ním.

"Nebude ti vadit, že budeš spát se mnou?" ukáže na letiště.

"Vůbec mi to nebude vadit." Usměju se, skočím do postele a zahrabu se do peřiny. Bill si stoupne ke skříni a vytáhne z ní pyžamo. Začne si vyslíkat tričko. Je to moc krásný se na něho takhle koukat. Bill si toho ale všimne. Mě to vůbec nevadí, že si toho všimnul a mu asi taky ne protože se vyslíká dála při tom mě hypnotyzuje.Pak si začne rozepínat gatě. Když je jenom v trenkách lehne si vedle mě na postel a řekne: "Teď ty." Já se teda zvednu a stoupnu si před postel. Pomalu rozepínám knoflíky na košily a při tom se na Billa provokativně usmívám. Když jsem ve spodním prádle vlezu si k Billovi do postele.

"To je všechno?" zeptá se mě?

"Ne." Začnu ho líbat. Bill mě překulí na záda a lehne si na mě. Rozepne mi podprsenku a začne mě líbat po celém těle. Já mu pomalu sundávám trenky. Bill nechce být pozadu a sundá ze mě poslední kus oblečení. Pak se na mě tázavě podívá. Vím na co se chce zeptat, jenom kývnu hlavou a cítím jak do mě Bill pomalu proniká. Líbáme se čím dál tím víc vášnivěji. Když to všechno skončí přitulím se k Billovi a pomalu usínám. Je my s Billem moc krásně. Nedokážu si představit co budu dělat až od něho budu muset odjet. Už tu budu jenom týden. Při té představě se mi do očí nahrnou slzy. Stékají mi po tváři až na Billův hrudník.

"Co se děje?" zeptá se mě vyděšeně Bill.

"Už za týden od tebe budu muset odjet." Rozbrečím se ještě víc. Bill si mě k sobě přitiskne a řekne, že se mě jen tak nevzdá. Já sice nevěřím, že by se tomu dalo nějak zabránit, ale uklidnilo mě to a usnu…. .

(Sima, Kaja)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

husty

(johy, 16. 6. 2009 16:01)

je to boží akorát bych docela brala pokračko pac musim vedet jak to udelaj.....ae jinak gut

nadhera

(marketa, 7. 10. 2006 18:26)

jezis to bylo tak nadherna moc se my to libilo fakt mocinky moc dobra ff pochvala

Sen

(Misha, 8. 8. 2006 23:52)

Jezisi,to by bolo krasne keby to bola pravda! Ja Billa velmi lubim a velmi tazko sa mi zije s tym pocitom ze on ani nevie ze existujem. Ja uz neviem co mam robit. Chcem s nim byt,dotykat sa ho,porerat sa do jeho krasnych oci,bozkavat sa s nim! Je mi do placu pri predstave ze sa mi to nikdy nesplni:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((