Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předem upozorňuji,že je to krávovina a nikdo zdravý by to neměl číst.Tady máte varování,tak pak nenadávejte.Dík

Byla noc.V centrech měst to žilo,všichni tancovali a bavili se po různých diskotékách.Jen v jedné zapadlé uličce daleko odsud to bylo naopak.V jednosměrce kterou byste asi bez plánku města našli jen těžko stáli dva kluci.Byla tmavá a páchlo to tam zatuchlinou.Nikomu z nich to ovšem nevadilo a dál se věnovali svému výtvoru.Graffiti na stěně policejní budovy.Pracovali na tom už hodně dlouho po nocích a dneska se to vydali dokončit.

"Ty,Bille,nemáš ještě zelenou?" černovlasý kluk oblečený v nenápadném oblečení se zvednul protože jeho část obrazu už byla hotová a hodil po bratrovi poloprázdný spray.Tom s úsměvem dodělal poslední tah a pak si své dílo prohlédli.Byli na něj náležitě pyšní.Tom vytahoval foťák,že si ho vyfotí,ale přerušil ho zvuk policejních sirén.Rychle udělal po paměti dva snímky a spěchal za bratrem,který už dávno začal utíkat.Proplétali se labyrintem ulic a zastavili se až když policejní sirény utichly.Unavení po dlouhém běhu se posadili na starou popelnici a chvíli mlčeli.Něco jim chybělo.Strašně.Museli na to pořád myslet a byli na tom závislí čím dál tím víc.Nakonec to Bill nevydržel a zeptal se Toma : "Máš?" .Ten urychleně pochopil a vytáhl z kapsy dvě cigarety a jednu mu podal.Pokusil se zapálit ale moc mu to nešlo.Ruce se mu klepaly,strašně moc.Potřeboval to.Potřeboval to teď.Tom postřehl jeho zoufalý pohled a cigaretu mu s úsměvem zapálil.

To on ho do toho stáhl a byl si toho vědom.Když ještě hráli v garáži u sebe doma tak byl Bill ještě nevinný malý kluk.Po tom,co se jim kariéra začala rozjíždět na ně působil mnohem větší tlak.Byli na konci se silami,avšak jediný Tom to zvládal bez problémů.Když se ho jednou Bill zeptal,jak to dělá,tak mu všechno vyklopil.Nejprve se na něj zlobil,ale pak do toho spadl taky.Cigarety,graffiti,holky…Na billovi to ale nebylo poznat.Pořád byl za neviňátko a nikdo by to do něj neřekl.To mu Tom záviděl.

Když dokouřili,měli podstatně lepší náladu.Posílení marihuanou se vydali do jednoho známého baru.Chodili tam skoro pořád.Noc co noc.Objednali si několik drinků a chvíli byli v dobré náladě.Hned si k nim přisedlo pár holek a začali flirtovat.Kluci si je postupně vodili na pokoj.Vyspali se s každou když chtěla,ale musela slíbit,že bude mlčet.Vždycky to dodržely.Nikomu nic neřekly.

Když se Bill ráno probudil,tak se rychle upravil a spěchal na rozhovor.Venku potkal Toma. "Tak co?Dobrý?" zeptal se ho.Bill se jenom ušklíbl a otevřel dveře ven.Udělal první krok na ulici.Šel zpět do toho mumraje,slávy.Nenáviděl to.Ale něco ho popohánělo.Vidina na dnešní noc.Věděl,že bude stejná jako ta předešlá a moc se na ni těšil.

Tato ff je věnovaná všem fanynkám,co si myslí,že kluky dokonale zná a miluje je.Nikdo z nás neví,jak to s nimi je a jací jsou ve skutečnosti.Nemůžete milovat někoho,koho jste nikdy neviděli,nemluvili s ním a nedotýkali se ho.Doufám,že z této ff si vezmete ponaučení.

Autor - usinka

Zdroj: tokici4ever.blog.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blood Coerce : Blood on table

(AOmildromi, 28. 7. 2018 22:05)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-bon-marche/

.....

(aaa, 14. 1. 2010 18:25)

jako nechtěla bych aby to takhle bylo ale je fakt že oni ze své pravé stránky možou byt takoví a nikdo to nemusí vědět neznám je jako spousta dalších fanynek ale nikdy sem nad tím nepřemýšlela z této stránky jako jací doopravdy jsou......

hmmmmmmm...

(Patris, 3. 8. 2009 15:19)

Páni,myšleno je to super,ale neznamena to že se do nich nikdo nemůže zbláznit!Např.:samo že se mi můj kluk líbí,ale když si to vezmu,tak se VŮBEC nelíbí:je přece jedno jak vypada,hlavní je jak se chova,ne???
P.s.je to super myslený!!!!!!!!!!!

Vysvětlení pointy Usincine FF :D

(Clare, 28. 11. 2007 0:56)

Jej takový těžký nepochop:D:D:D Dávala jen za příklad že jsou takoví a vy jí hned nadávate do pič a kráv ! Vůbec jste nepochopily pointu toho příběhu,i kdyby v té ff byli kluci panicové,nekuřáci,milovali by rodinný život,nikde by se netahali a jen koncertovali tak by jste si stejně měly všechny uvědomit že je to blbbost a že jsou jiní... A taky že jsou,my je známe jen z jedné stránky z té dobré a nebo z té ze které je máme znát(díky managmentu). O těch špatných stránkách nevíme nic nebo velmi málo... Přečtěte si pár FF jak všechny nebo píš většina holek Billa vykresluje?! Ano nevinný chlapec který věří na lásku a holku měl tak 2krát v životě :D Ale no tááák holky... myslíte si že kluk v 18letech když může mít prakticky každou na kterou si ukáže bude jen sedět se složenýma rukama a psát zamilované písničky? :D smích! Ať je to tak či jinak žádná z nás zatím pravdu vědět určitě nebude.. protože odkud by ste se to dozvěděly z časopisů?!:D asi těžko takže nekritizujte hned,nenádávejte,a radši si to znovu pročtěte aby jste tu pointu pochopily :)

kravo

(nikca, 12. 7. 2007 17:33)

totalne souhlasim s nikou ja sice th mam rada ale s ni souhlasim.ty jsi taky th nikdy nevidela a takhle jim krivdis.a ja mam pravo rikat ze je znam a miluju protoze jsem je opravdu videla a rozhodne o NICH vim vic nez TY..ty KRAVO.........

Pičo

(Nika, 23. 5. 2007 17:04)

Jo?? Jo?? Já nejsem někdo kdo by TH obdivoval, ale jedno se mi na nich líbí a to jejich muzika, ty nám tu tvrdíš jak můžeme někoho takhle posoudit, když ho ani neznáme, a co tu děláš kurva ty??? Píšeš tu nesmyslné hovadiny o tom co dělájí, když o tom víš velkou PIČU!! Tak přestaň psát blbosti a zamysli se nad tím co říkáš ty inteligentko!! Od holky co si myslí že ta co to napsala je nehorázná PIČA:-)