Jdi na obsah Jdi na menu
 


Druhá šance! 29 - The End

7. 8. 2006
"Počkat... běžte napřed, já za chvilku dojdu." vrátím se do koupelny, prohrabu všechny věci, aleřetízek od Billa nikde

"Vždyť ho vůbec nesun..." někdo zaklepe, když otevřu je tam nějakej poslíček
"Toto mám předat slečně... Natty." chvylku na něj koukám
"Jo, to sem já." bezeslov mi dá obálku a odejde, ani to nečtu, pže mi je hned jasný, že to bude další vzkaz od nějaký faninky kluků. Hodím to na stůl, ale když to dopadne zarazím se - něco cinklo. Překvapeně se otočím a jdu si pro to.
Sednu si s tím a postel a když to tevřu do klína mi spadne řetízek kterej sem doteď hledala, ještě ho projistotu prohlídnu a je to vážně on, zaraženě na něj čumím a pak si přečtu ten dopis. Mno po přečtení se zarazím a hypnotizuju ten řetízek, nakonec se zvednu a jdu dolů.
- Abyste ruzuměli, z toho dopisu sem vyčetla, že mi to píše pořád jedna a ta samá holka. Ale tentokrák mi napsala, že když Billa nenechám, tak to odskáče on. Mno a když k tomu přidáte to, že ta osoba má řetízek, kterej si sundávám jenom na večer a ještě ho nechávám v šufleti u nočního stolku a mě navíc v noci vzbudí všechno. Myslím si, že nad takovejmahle okolnostma se zamyslí každej.-
Když slezu schody rozhlídnu se kde jsou ostatní. Všichni sou nasedaní na sedačce na druhý straně, chvylku koukám na Billa, jak tam Emka tam blbne, jenom se pousměju. A né, žebych nějak extra žárlila, ale projistotu se kouknu na Andrease, ale jelikož se tam válí smíchy, tak to hodím za hlavu. Emka dá Billovi pusu na tvář a začne ho tam úplně mačkat, všichni se tam válej smíchy, taky se usměju, ale hned zvážním a jdu k Billovi. Emka z něj sleze a koukne na mě, kývnu jako, že je to v poho a otočím se zpátky na Billa. Nevydržím se na něj takhle dlouho koukat, takže před něj na stůl položím ten řetízek od něj. Všichni vyvalej oči a tikají z nás pohledem, začnou mi slzet oči, takže se snažím vymyslet si rychle nějakej důvod.

"Bude to tak lepší." Bill se narovná
"Ale Ema nic..." zastavým ho
"Tohle nemá s Emou nic společnýho! Nechej to být - vážně to tak bude lepší." otočím se a rychle výjdu ven, chodím po celým Magdeburgu a pořád uvažuju nad tím dopisem, během chvylky se strašně rozprší, takže se vydám do parku a sednu si
pod strom na lavičku a tam sem až do setmění, když jdu zpátky před hotelem vydím stát Bětu. Očividně už se střetnutí s ní nijak nevyhnu, takže jdu rovnou dovnitř.

"Můžeš mi to nějak vysvětlit?" Chytne mě za loket, vykroutím se jí
"To už je teď jedno - zítra odjíždím, pojedete s Emou semnou?" zaraženě se na mě podívá

"To jo, ale proč..." zarazím ji
"Běto já tohle nechci řešit, ty už s tím nic nenaděláš a já se to pokoušet měnit nebudu."

"Ale měla bys." poznamená potichu. otočím se na ni -vý, že tohle nesnáším, takže se jenom zaculí, ale pakzvážní

"Hele já vým, že tohle nesnášíš, ale nemyslíš si, že je to od tebe trochu tvrdý, kdyby si mu aspoň řekla proč, bo kdyby si to aspoň trošku vysvětlila, zrovna od tebe tohle nikdo nečekal." kouknu na ni

"Já bych to vysvětlila, kdybych mohla."
"A co ti v tom brání." koukám na ni, ale mlčím
"Pojď dovnitř, úplně z tebe teče." usměje se a zatáhne mě do hotelu, trošku se naliju a pak si jdu zbalit věci. Bill v pokoji není, takže to mám zachvylku zbalený a kufry si dovleču k Danielovy a poprosím ho jestli bych u něj mohla přespat.

Ráno - brzo ráno- vstanu udělám ze sebe člověka... mno dobře, snaha byla. Na oči si vezmu svoje sluneční brýle a s kuframa jdu dolu, když je táhnu po schodech někdo mi jeden vezme.

"Dík."Otočím se a nademnou stojí Bill, děkovně se na něj usměju a jdu dál.
"Nechceš si promluvit?" otočím se
"Bille já to nechci teď řešit, vážně to tak bude lepší." smutně se na něj podívám a bezeslov sejdu dolů. U recepce už stojí Běta s Emou a klukama. Když dojdu Daniel se usměje

"Tak už tu jte všechny? Dobře, tak mikrobus přijede za..." nedořekne to, pže před barákem zastavý a zatroubí náš mikrobus.

"Teď." Dodá a vezme pár kufrů, když je tam všechny nanosíme jdeme se rozloučit s klukama, než tam dojdu Běta už vysí na Tomovy a Ema na Andreasovy. Jdu teda rovnou ke Gusťovi a Georgovy jenom sde s nima obejmu. Emka mě nachvylku pustí k Andreasovy, takže se s ním taky rozloučím a pak jdu pomalu k Billovy. Chvylku váhám, ale pak kolem mě projde Běta a "zakoupne" o kufr (zajímavý - žádnej tam nebyl)

"Jaký pako to tady tak blbě nechalo!?" ještě do mě jednou hypne a dál nadává na neexistující kufr. Jdu teda k Billovy odejmu ho, ale začnou mi týct slzy.

"Mám tě ráda." dám mu pusu na tvář
"Já tebe taky." odstoupím od něj dál utřu si slzy a jdu rovnou do mikrobusu, zachvylku přijdou i holky, sednou si naproti mě, založí ruky a čekaj co řeknu.

"Mohla by si to už vysětlit?!" vyhrkne Ema z kapsy vytáhnu ten poslední anonym a hodím jí ho. Když si ho holky všimnou chyvylkun na mě koukaj.

"Ten řetízek. To myslela ten od Billa?" zeptá se mě Běta, kývnu
"Ale vždyť ty ho sundáváš jenom na noc, tak jak by ti ho mohl někdo vzít?" pokrčím ramenama a dál čumím z okna. Ema si sedne vedle mě

"Asi bych udělala to samý, ale něco říct, bo aspoň naznačit si mohla."

Bill:
Ráno když vyjdu z pokoje po chodbě jde Naťa a táhne se s kuframa, pomůžu jí.

"Díky." otočí se na mě a jde dál, zastavým ji
"Nechceš si promluvyt?" otočí se na mě
"Bille já to nechci teď řešit, vážně to tak bude lepší." smutně se na mě podívá a bezeslov sejdem dolů. U recepce už stojí Běta s Emou a klukama. Daniel se usměje

"Tak už tu jte všechny? Dobře, tak mikrobus přijede za..." nedořekne to, pže před barákem zastavý a zatroubí náš mikrobus.

"Teď." Dodá a vezme pár kufrů, když je tam všechny nanosí jdeme se rozloučit s holkama, Naťa jde za klukama jenom se s nima obejme a pak jde pomalu ke mě. Chvylku váhá, ale pak kolem ní projde Běta a "zakoupne" o kufr (zajímavý - žádnej tam nebyl)

"Jaký pako to tady tak blbě nechalo!?" ještě do ní jednou hypne a dál nadává na neexistující kufr. Dojde ke ně a obej me mě, ale začnou jí týct slzy.

"Mám tě ráda." dá mi pusu na tvář
"Já tebe taky." odstoupí ode mě dál utře si slzy a jde do mikrobusu, zachvylku odejdou i holky. Běta mě ještě obejme

"Jakmile bude čas zavolám." kývnu, povzbudivě se na mě usměje a jde za holkama. Chvylku tam ještě stoíme, pak pro nás přijde manager

"Kluci pojď te - někdo to práskl." mno, nato, že bylo pět ráno, se sem nahrnula dost velká hromada novynářu, takže sme se rychle vrátili. Sednu si na pohovku

"Běta říkala, že zavolá." ozve se zamnou Tom, kývnu
"Jo, já vým. Mě to taky říkala." Tom si sedne vedle mě
"Vážně nevýš proč to Naťa udělala?" zavrtím hlavou
"Ne. Byla vždycky v pohodě. Akorát, když sme byli venku tak jednou, nebo 2x byla nervózní." Tom kývne

"Nemyslíš, žeby jí někdo dla nějakej anonim?" zakroutím hlavou
"Ne o tom sem s ní mluvyl, to by mi řekla." Tom na mě chvylku kouká
"A co když jí nikdo nevyhrožoval, že jí něco udělá. Co když jí vyhrožoval, že něco udělá tobě?" pokrčím ramenama

"Půjdu si ještě lehnout." zvednu se a jdu nahoru



Konec

Takže to by bylo všechno (pro zatím). Doufám, že se vám tahle Fanfictin líbila a díkec, že ste to tu vydrželi, až do "konce".
Takže teď když už mám jednu z krku se du věnovat dalším věcem.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Are you 18? Come in and don't be shy!

(AynBoymn, 12. 11. 2022 4:17)

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

čas beží

(Adriana, 28. 10. 2006 14:52)

Uz sú to tri mesiace a pokracovanie stále nikdy :o((((((((((( Toto mi nerob pls...

prosíííííííím pokračovanie

(Adriana, 29. 8. 2006 5:42)

Som nad tým sedela do šiestej do rana a ani som nespala. Teda to je fakt dosť dobré, ale pokračuj prošííím.

Sry

(Natty, 16. 8. 2006 12:59)

mno tak na pakráčko si hold počkáš, páč nejdřív dopíšu NP (a ty víš, že toho není málo ☺) a pak se budu zabívat pokračováním
- Soráč, ale jo, mě už to totiž toik nemyslí =0Đ

opovažse to nepsat

(Betys, 12. 8. 2006 17:09)

Bys to chytla a mě se jen tak někdo nevyhne - to víš...JÁ :)
Mno a taky mě zajímá co bude dál tak honem honem piš. dneska sem se na net málem ani nedostala tak mi udělej radost a až tu budu příště at je tady zase něco novýho oki? bo to schytneš...

pokračování

(Leńulka, 8. 8. 2006 15:28)

tys ale říkala že budeš psat ještě druhou řadu. Tak co bude?!