Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fans X Popcorn

13. 9. 2006
TAK UZ MAM TOHO VAZNE DOST.... AK CHCETE, TAK SI PRECITAJTE CO MI NAPISALA BABA Z REDAKCIE POPCORNU!!!

TAKZE TOTO SOM IM NAPISALA:

od té doby co se killerpilze objevily na scéně nemuže spoustu fanoušku TH spát!jedni z nich je milují protože jsou bláznivejší,ujetejší a mnohem víc cool"......zatímco TH hodně dbá na svuj styling temhle bavorským klukum je uplně jedno co mají na sobe!.....tokio hotel zpíva o lasce , touze a zlomených srdcích-romantické pohádky pro holky,zatímco KP sou mnohem agresivnější,hrubší a rebelují.......KP mají pevnejší zaklad než TH a taky pevnejší zakladnu fanoušku!....zatímco tokio hotel musely na svom albu rok pracovat KP nahrály svou první desku okamžite.........KP stale jeste nejsou tak uspesní v hypparadach jako TH ale odstup se zmensuje!........stale více fanoušku TH prechází prave k KP!

toto malo co znamenat?????????????????? je to uplna blbost, neviem kto dostal viac cien, kto spieva poriadne a normalne texty o zivote a kto spieva uplne odveci texty.... a mimochodom - preco ich porovnavate??? ziadam odpoved..............!!!!!!!!

A TA KRAVA V REDAKCII MI ODPISALA TOTO:

Ahoj, co cekas, ze ti na takovy mail napiseme? Napis nam, az se uklidnis.

Diky, Monika

MNO LUDIA MOJI, KED SOM JA TOTO PRECITALA, TAK SOM MYSLELA ZE MA ROZTRHNE!!! TO CO SI O SEBE MYSLIA?????????? MY SA MAME UKLUDNIT??? ONI NECH SA UKLUDNIA A NEPISU TAKE PI*OVINY DO CASPOPISU!!! TAK SOM ZVEDAVA NA VASE KOMENTARE, VASA NASRATA MATA!

P.S.: ZA TIE NADAVKY SA OSPRAVEDLNUJEM, ALE AKOSI SOM SA NEVEDELA OVLADNUT... ALE KTO BY SA VEDEL, ZE?! VRRRRRR!!!



zdroj http://tokiohotttelacka.blog.cz musela sem je to gut...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář