Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gustav - odchod?!

13. 9. 2006

Takže doneslo se mi že Gustav hodlá THčka opustit, nijak sem tomu nevěřila, ale na hodně blogů se to teď rozebírá, tak vám to sem taky šoupnu a komentujte to bitte, docela by mě totiž zajímal váš názor na to.


Mno takže nepřicházím s moc dobrou zprávou...sice sem z5 a na blogu se zase pracuje ale doneslo se mi že Gustav hodlá THčka opustit..tak sem tomu nevěřila ale pak sem si otevřela www.viva.de a tam hned na první stránce tohle (překlad zhruba je pod tím) :

Originál:

Ein Schock für alle Tokio-Hotel-Fans: Gerüchten zufolge will Drummer Gustav die Band verlassen! Wie Yam.de berichtet, sei das Gerücht aufgekommen, weil in den letzten Wochen vermehrt beobachtet wurde, dass Gustav mit einem anderen Auto zu Tokio-Hotel-Konzerten gefahren wurde als seine Kollegen Bill, Tom und Georg. Auch soll Gustav auf Tour in andere Hotels eingecheckt haben.

Angeblich verweigert Gustav bisher auch seine Unterschrift unter einem Vertrag, der ihn für längere Zeit an die Band binden würde. Bisher hat Gustav sich nicht zu diesen Gerüchten geäußert. Natürlich halten wir dich auf dem Laufenden!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Český překlad:

Šok pro všechny fanoušky Tokio Hotel: Podle fám chce bubeník Gustav opustit band. Jak Yam.de oznamuje, že tato fáma vznikla, když v posledním týdnu byla zvětšená pozornost na to, že Gustav na konzert Tokio Hotel přijel v jiném autě než Bill, Tom a Georg. Taky by měl na turné přespávat v jiných hotelech (touto větou si nejsem jistá nýbrž nevím co to je eingecheckt:-( )

Údajně odmítá Gustav potud také odmítá podepsat smlouvu, aby nebyl svázaný na delší s kapelou. Gustav se ještě k této fámě nevyjádřil. Ovšem vydržíme ... (dál to nepřeložím konec věty...ale obávám se že tam není nic podstatného)...

gustav

zdroj: http://tokiohotel4ever.blog.cz/
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář