Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh, jak já tě miluju! 17-KONEC

17. 9. 2006

,,Tak, teď se budeš hezky snažit a dělat mi dobře, nebo ti toho tvýho pinďu ustřihnu!" vybafne na mě babice a před očima mi zašmiká nůžkama, který si vytáhla z kapsy. Hlasitě polknu a dělá se mi špatně. ,,Ale já já, sem to ještě s tak starou škatul…ehm dámou netento!" špitnu a zkoušim na ní udělat milej ksichtík, ale ona si vyhrnuje suknici. ,,Neremcej, hajzlíku a koukej se snažit!" řekne a vezme mi mojí ruku. Blééééé, dává mi jí na její, mno pfuj, to je jak když šmatam na slimáka! ,,Bleuu ble…" zvedá se mi muj žalůdeček a už na babču vrham všechno co jsem zblajznul. Kropim jí to přesně na kozy, teda na to co kdysi asi kozy byly. ,,Tý parchante, zadělal si mi kraječku!" začně prskat kolem sebe. To je jako kdybych se sprchoval.

,,Sedni si na kolena!" poručí mi a já se otáčim. Cítim jak ze mě strhla kalhoty a teď mi šahá na cipíska. ,,Jemně, ať nepřijde k újmě!" otočim k ní oči a ona jen pokejve a mlsně se pořád oblizuje…..,,Musíte to tak protahovat?" nadzvednu po čtvrt hodině obočí. ,,Já už to chci mít za sebou!" řeknu znuděně a oči otočim vzhůru. Babice mi ho pořád líže a nějak to se mnou začíná cloumat. Ty pičo, ta s tim umí divi. Mi stojí jak ,,ajfelofka"! Třeba se i rozsvítí! Najednou přestane a koukne na mě… ,,Ehm….mno tak pokračujte dámo!" povzbudim jí a zamrkam. Tohle se mi začíná líbit! Začínam mít závrať! Pak si mě povalí na zem a hupsne mi na cipíska a už na mě jede. ,,Heh, vy ste ale dračice!" pohvízdnu si. ,,Kušuj hajzlíku a pohni brčkem!" ,,Eh..jakym brčkem? Já mam přece pořádnýho macka!" bránim se. ,,Moje kuchyňská měchačka je větší!" vyprskne a už se mi zas dělá špatně. ,,Eeee, měchačka?" ,,Jo, taková ta na těsto!" zastaví se nademnou. ,,Hmmm."řeknu dodělaně. ,,Tak teď bys mě moh nějak víc navnadit!" roztáhne si nohy. ,,Eh eh, vy to nepotřebujete! Ste morká, jak jak …hnojův…eh..jahůdka!" usměju se. ,,Neremcej a pohni!" nakáže a už zas stříhá nůžkama. ,,Mno tak dobrá." Přihrnu se k její povadlé …mno broskvičce těžko, spíš schnilotině a začnu se činit. Babice už heká.

,,Nadávej mi! Menuju se Mařka!" ječí na mě a rve mi dredy. Nadávat? Se pomátla ne? Co jí mam asi tak řikat?! Mno, těmhle starejm lidem snad sebrali mozek. ,,Tak kruciš nadávej mi!" zahuhlá zlostně. Já jen polknu a plácnu první, co mě napadne. ,,Roztáhni víc nohy, ty stará popelnice! Nemam kam strčit jeřáb!" snažim se a ona jen pokejvává. ,,Jo jo, stč tam jeřáb!"…………..Zbytek už si skoro nepamatuju, protože ta slast, kterou jsem prožil, byla přemáhající. Kolem tohodle keře budu muset chodit častějc! pomyslim si a jdu už dom, pač je skoro ráno a půldenní sexování mě značně unavilo.

Bill- ráno mě probudí zvonek. Mno jo, to zas bude muj blbej bratr! Taky si nemůže jednou vzít klíče! Anna ještě spí. Vypadá jako andílek. Pomalu se od ní odstrčim a jdu otevřít Tomovi. Chci hned zas odejít za Annou do pelíšku, ale když spatřim vzhled Toma, tak mi spadne čelist. Vypadá, jako kdyby dneska spal na hromadě listí. Dready má rozdrchyný, mezi nima lístky a trávu a na tváři slastnej úsměv. ,,Co se ti stalo?" pozvednu obočí. ,,Sex, Bille, sex! Nejlepší v mym životě!" projde s lehkostí kolem mě a v obýváku se svalí na gauč. ,,A to si to dělal se na hromadě listí s vrabčákem, že takhle vypadáš?" směju se mu. ,,Ne, jen s jednou 80tiletou stařenkou." Zabrumlá ospale a už chrápe. Chvíli stojim udiveně na místě, ale pak radši du. Taky bych si s Annou dal říct! Jdu za ní….. Ale už neleží v postýlce. Hm, tak kde je? Pohlídnu ke koupelně a pak se pousměju a beru kondom. De se na věc.

Já- Hned co Bill odešel, tak jsem se šla osprchovat. Najednou slyšim hrnutí dvířek od sprchy a docela se leknu, ale to už vidim kukuč Billa. ,,Heh, Bille, copak?" ,,Nic, co by? Du udělat ranní očistu!" vleze si bez studu ke mně do sprchy. ,,Ehm, mno ale teď jsem tu přece já!"namítnu. ,,To neva!" zašklebí se a už rukama bloudí po mém nahém těle. ,,Hehe, ty si dneska nějakej vášnivej, ne?" ,,Mno, trošku!" zazubí se a přitom mi sjíždí rukama přes prsa. To už nevydržim a začnu se s nim líbat. Jenže, v tu chvíli se odhrnou dvířka podruhý a vleze si k nám i Tomík, kterej se žulí od ucha k uchu. ,,Koukej vypadnou, slídile!" vyjede na něj Bill a kryje si mě. ,,Ale já chci kousek lásky!" zakňučí a kouká jak největší obět. ,,Mno tak…" spustim, ale Bill mě zarazí…,,ne"…,,di si za tou svojí 80nicí!...Jo a nebyl si unavenej?"prská Bill. ,,Brášíne! Nebuď na mě vošklivej. Já ci jen maloučko lásečky!" ukáže prstíčkama a mile se usměje. ,,Mno tak Bille!" kouknu na něj i já. ,,Co?" nadzvedne obočí. ,,To jako chceš, aby si to s náma rozdal ve třech?" supí se. ,,Néé, jen mu namydlíme záda a pak vymajzne a my budem spolu!" přimáčknu se na něj a začnu ho líbat. Líbá me se docela dlouho, dokaď se Tomík nevsune mezi nás a zašklebí se. ,,Tady máte houbu a umyjte mi pořádně zádíčka a hlavičku! A né, že mě budete moc drhnout!" zamrká a já mu na houbu leju sprcháč. ,,Ten néééé." zaječí Tom a Bill mi celej rudej smíchy podá Jonson´s Baby.

KONEC

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Pansy, 11. 12. 2009 21:25)

Až na nějaké nedostatky, gramatické chyby a ty sprosťárny je to dobré...