Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh, jak já tě miluju! (ironie) 10

30. 8. 2006

Jde se na snídani… Tom je stále pyšný na svojí neobyčejnost a proto si zatím nechal i pižámko s hrbem, prý si bude muset najít holku, která bude hodna jeho vzácnosti. Bill se hrabe ve špajzu a asi tam něco hledá. ,,Tome, ty seš magor, zase si mi sežral Cini Minis! Co si asi mam dát do mlíka?!" nadává Billouš a já sedím na židličce a protahuju se. ,,Tak si dej Nesquik!" huláká na něj Tom do spíže a sedá vedle mě. ,,Tak co, jak ses vyspinkala?" mlaskne na mě s milý kukučem. Vážně přemýšlim nad tím, jestli existuje větší dement. ,,Hale, Tomíku, to si ale budeš muset najít nějakou velbloudici nebo hrošici, protože jinak vaše děti nebudou mít hrb!" rejpnu si do něj. ,,A proč jako?" brejlí na mě a odfrkne si: ,,Budou po tatínkovi!" ,,No tak to se maj na co těšit!" směju se. ,,Dej bůh, aby nezdědili i tvojí mentalitu!" ,,Hmm, pravda, pak by byli moc chytrý! Chytřejší než já!"rozumuje. ,,To budou stejně." Zatvářim se mile. ,,Myslíš?" vyvalí kukadla. ,,Nemyslim, já to vim, pokud bude tvoje mářa aspoň trochu gramotná, tak budou mít menší demenci než ty. Máte dobrý geny!" chechtam se naplno a pozoruju při tom Billa, jak si dává kuličky do mlíka. ,,Já měl vždycky kvalitní spermie!" uzavře rozhovor Tom a Billovi, kterej si odskočil pro kapesník, sebral snídani. ,,Nebude na tebe naštvanej?" naklonim se k němu. ,,Né, když to svedu na tebe!" zašklebí se a já vyvalim kukadla. ,,Jak na mě?!" vyhrknu. ,,To ti neřeknu!" nacpe si Tom půlku obsahu do pusy a chroupá…. Po chvilce se blíží Bill zpět. ,,Mno tak já du!" vstane Tom od stolu a prázdnou misku, kde byla Billoušova snídaně nahrne ke mně. ,,Bille, já být tebou, tak se s ní nebavim! Sežrala ti snídani!" krkne Tom a vypadne mu z rukávu jedna kulička Nesquiku, z čehož dostanu výtlem. ,,Jo Anna?!" pozvedne Bill obočí. ,,Proč muj brácha je takovej pičus?!" zvedne ruce ke stropu a Tom se zarazí. ,,Jakej pičus?" drží si přemýšlivě bradu. ,,Muž kterej je píča!" mrknu na něj a du si pro tašku do školy. ,,Já sem píča?" stojí Tom udiveně na místě a kouká na Billa. ,,Né, ty seš jenom děsnej čurák!" zakroutí Bill hlavou a dělá si znovu snídani. ,,To už je lepší!"prohrábne si Tom svoje mezinoží a jde si taky pro tašku.

Po velkém zklamání, když si Tom sundal pižámko bohužel i s ,,hrbem",se šlo do školy. Billouš se mnou nějak nemluví, což nechápu. Asi se bojí, že by se do mě zamiloval! Heh, to asi zas ne. To si moc fandim, ale vyloučený to není, že? Proč se mnou tedy nemluví? Se boban bojí, že ho ukousnu, bo co? Mno, mě je to nakonec jedno. Už mam další plán, jak by mě poslala sama Simone pryč. Kdyby mě načapala s jednim z nich v posteli, tak určo, takže musim koupit nějaký čínský mušky nebo něco takovýho, aby na ně přišli chutě. Vlastně dneska spim zas u Billa, takže stačí jenom, když pudou na něj erotický myšlenky, zbytek už nějak zvládnu a necham otevřený dveře, aby to Simone slyšela a hotovo. Ještě, že mi není Bill tak odpornej, vlastně mam ho docela ráda…nmo teda nedá se říct, že bych ho nenáviděla. ,,Eriko, Eriko počkej!" vyruší mě ze zamyšlení Billův hlas. Kruciš, já tuhle holku tak nesnášim a vůbec nevim proč? Už sem nějaká divná! To dělá ten Kaulizův barák. ,,No tak Eriko! Co bude s náma?!" doběhne jí Bill a oba se zastaví. Začíná jejich ostrá debata. Já mam chuť jí uškrtit!!!! Grrrrr. Kde se to ve mně bere? ,,Hehe, ty žárlíš, co?" směje se mi Tom. Tak to tu ještě chybělo, prej žárlim! A na co asi tak?......Grrrrrrrrrrrrrr. Ty voe, já fakt žárlim!!! To není možný! Rychle do školy, tam se z toho vzpamatuju.

Grrrrrrrrrrrrrr, je to ještě horší!!!! Voni se usmířili a dál spolu chodí. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Celou školu nemyslim na nic jinýho a tak jsem ráda, když zazvoní poslední zvonění a já se odebíram domu. Sama, bez kluků, aby nevěděli o mojí skvělé koupi……Beru to hopem. Do sexshopu, tam mi nějaká babča prodala čínský afrodiziakum, že prý nic lepšího nemá, tak nevim mno. Ale zabírá až po čtyřech hodinách, což pudem zrovna- počítám spát…. A potom jsem se při cestě stavila jseště v mekáči a koupila hambáče s hranolkama pro kluky. Tohle žrádýlko bude sloužit jako obal pro ten hnus. Hned to tam při cestě dom kápnu a fixou popíšu zabalený a připravený burgry. Hehe, jmenuje se to Čínská vzpruha vzpruží i toho nejslabšího druha. Kápla jsem to jenom do Billovo hambáče, jinak je všechno normální. Heh, to si Billík pochutná. Jsem skoro doma, když vidim Eriku, jak se voblizuje s nějakym kořenem. Tý krávo, vona Billoušovi zahybá!

,,Bille, Tome! Něco pro vás mam!" volam, když přídu dom a po schodech se ozve dupání dvou slonů…nebo volů? ,,Co máš?" ječí Tom, kerej letí první. ,, Dobrotu!" usměju se. ,,To máte za to, jak sem na vás byla přetim ošklivá." Zatvářim se mile a Tom mi čmajzne balík a utíká s tim k sobě i před Billem, kerej letí hned za nim, aby mu to Tom nesežral. Tak a můžu si jít po svejch!pomyslim si a hnípnu na křeslo do obýváku.

,,Tome, jako naval půlku! Je to pro nás oba!" řve ne něj Bill, ale Tom se nechce vzdát a drží pytlík v náručí. ,,No tak Tome, seš jak malej!" zvýší Bill hlas. ,,No jo!" řekne Tom a čmajzne z pytlíku oba hambáče. ,,Ty si vem hranolky!" houkne na Billa, kterej zakroutí hlavou: ,,Měli jsme se rozdělit spravedlivě, tenhle hambáč byl muj!" ukáže na hamburgr, ale nakonec se smíří s hranolkama a chroupe…Po chvíli k němu příde Tom. ,,Heh, Bille"….usmívá se jak Ježíšek, ale Bill už ho zná, Tom mu chce sežrat zbytek hranolek. ,,Hovno dostaneš, di chroupat brambory a mě dej pokoj!" ,,Bille, tak mi jich dej pár a já ti řeknu něco o Anně, co nevíš!"dělá na Billa oči. ,,Mno tak dobře!" řekne Billouš a dá Tomoušovi pět hranolek. ,,Tak málo?" ozve se Tomova nespokojenost a asi i nenažranost. ,,Přidej!" vydírá Tom. ,,Nenažranče!" řekne Bill a dá mu ještě dvě hranolky. ,,Tak povídej!"…,,Když si se smiřoval s Erikou, tak Anna děsně žárlila! Dělala, že ne,ale byla hrozně nervní!...Já myslim, že tě vážně miluje!" ,,Tome, ty radši nemysli!" směje se Bill, ale hned se zarazí. Přemýšlí na tím, co mu Tom řekl….

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář