Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh, jak já tě miluju! (ironie) 11

31. 8. 2006

Je večír a čas na ,,spaní". Vcházim do Billova pokoje v lehké košilce a tím nejladnějším krokem, co umím. Sice musím vypadat asi jako koza, která si de pro jetel, ale má to vypadat sexy, tak co?! Nechávam pootevřený dvířka podle plánu a z počátku si sedám na matraci vedle Billovy postele. Hehe kouká na mě s otevřenou hubou. Asi si myslí, že jsem se zbláznila, protože vždycky předtím jsem na sobě měla obyčejný tričko a kraťasy. ,,Bille, stalo se něco?" kouknu na něj a eroticky si protahuju nahé nožky. Po chvíli si sedám na postel a požaduju po Billovi zapnutí neexistujícího knoflíku vzadu na košilce. ,,Ale dyť tady žadnej knoflík nemáš!" protestuje. ,,Né?" dělam blbou. ,,Ne!" řekne rozhodně a brejlí pořád na mě. ,,Bille, ty máš dneska nějakou vzrušující vůni!" řeknu a zamrkam očima u lampičky. Billouš mě ale jaksi nepochpil a teď si čmuchá v podpáždí. ,,Sorry, já se zapoměl vysprchnout!" řekne a šine si to do sprchy. Tý voe, mě jebne! Na tohle by byl Tom lepší!

Po dvaceti minutách se konečně Bill vrátí zpět, ani si nevšimnu, že zavřel dveře. Má na sobě pížo s kachničkama. ,,Óóó, ty kanče!" špitnu teploušsky a Billís se začervená. Poté si vleze do svýho pelíšku a já se k němu jako obvykle začnu dobývat. ,,Anno, já mam Eriku! Spi dole!" špitne,ale já se nevzdávam. ,,Ale notak Billí, přece mě nenecháš mrznout na matraci! To bys nebyl moc velkej gentleman!" koukam na něj prosebně, přičemž Bill protočí panenkama. ,,No tak poď teda, ale Erice ani slovo! Jasný?" kouká na mě nedůvěřivě. Kdyby jen věděl, že ho ta jeho fiflena podvádí! ,,Jo, jasný!" potvrdim mu, aby na mě přestal tak blbě vejrat a přitulim se blíž k němu. ,,Bille, že mě máš rád?" dotíram na něj a těsně se k němu přitsku, až slyšim, jak lapá po dechu. ,,No tak Anno, nemačkej se tolik na mě! Už sem ti to jednou řikal, že tě mam rád, ale miluju Eriku!"popošoupne se kousek ode mě. ,,Ale Billíku, ty máš rád mě, né Eriku!" přišoupnu se zas úplně k němu a ruku mu zastrčim do trenek. ,,Aaa..ann…oo!?" pohlídne tázavě ke mně a já se jen pousměju. ,,Anno, nech toho!" vytáhne mi ruku z jeho trnek a nechce si nechat honit kámoše. Stejně to nevzdávam a pod trenky mu zajedu znova. Tentokrát se dotýkám jeho přirození mnohem intenzivněji a on mě nechává. Dokonce se se mnou začne líbat, ale pak se zas odtrhne. ,,Tohle nejde! Já nevím, co k tobě cítim, ale prostě chodim s Erikou a nechci jí podvádět!" zakřičí na mě, až mě to naštvalo a zamrzelo. ,,Fajn." Odvalim se od něj. Nechápu, jak může být někdo tolik sexuálně neaktivní! To byl zas kup to afrodiziakum!

Mezitím u Toma: ,,Tý voe, no tý voe!" převaluje se Tomík v posteli:,,Na mě dou tlaky!" Vyskočí z postele a pádí do koupelny s porno časákem.

,,Chtěla jsem ti udělat jen dobře!"pípnu a odvalim se od Billa ještě dál. Když nechce, tak ať nechce, já tu ze sebe vola dělat nebudu! ,,Tím, že mi ho vyhoníš?!" řekne Bill jedovatě a taky se odvalí ještě dál. ,,Mno, tak promiň! Víš co, já už se nebudu nikdy vnucovat! Choď si za tou svojí Erikou! A až jí přistihneš při tom, jak tě podvádí, tak za mnou nelez!" dopovim rozlobeně a vylezu z postele. To pudu radši za Tomem! ,,Anno!" zvedne se Bill z postele, když už sem pryč. ,,Do prdele, dyť já tě taky miluju, ale miluju i Eriku!" volá, ale už ho stejně nikdo neslyší.

Bill- To sem tomu zas dal. Normálně se cícim jako magor. Nechápu to! Zamiluju se do někoho, když miluju někoho jinýho. Kdyby to aspoň nebyla Anna! Ona mi vždycky dělala to nejhorší! Od přenocování venku po sídlení na záchodě. Ten záchod sice nepřiznala, ale snad Tom není tak blbej, aby to nalil i nám do hrnečků. I když u něj člověk nikdy neví!....Tý jo, já na ní myslim čímdál víc! Taky by mě zajímalo, co to kecala o Erice?! Ta by mě přece nikdy nepodvedla! Proto já jí budu taky věrnej! Ale když….. stejně du za Annou, já to prostě bez ní nevydržim!

Mezitím já s Tomem- Jdu k Tomovi a neujde mi při tom světlo v koupelně a tak jdu zvědavě dovnitř. ,,Ehm…Tome?!" řeknu vyjeveně, pač Tomík tam sedí jak hromádka neštěstí a kouká někam dolu….von si kouká na frantíka! ,,Co to tu provádíš?" řeknu úpa vyvedená z míry i když je mi celkem jasný o co se pokouší, ale asi mu to nejde. ,,Rambík se nechce položit!" fňukne..,, Stojí pořád jak bambus!" fňukne znova a já zakrývam smích. ,,Mno Tome, tak snad víš co máš dělat ne?" ,,Mno leštit"…špitne….,,Ale to nepomáhá!!!!!!!"řekne zas zoufale a já si k němu sednu. Je mi ho líto, pač je mi jasný, že to bude asi kvůli tomu mojemu ehm nepovedenému pokusu na Billa, ale jak je vidět asi mu Tom sněd hambáče. Měla jsem to víc ohlídat. ,,No tak Tome, klid!" pohladim ho po zádech a on se otočí. Celkem dlouho si vzájemnně díváme do očí a pak se znenadání políbíme a zas odtrhnem. ,,Anno, já už jsem ti to chtěl říct dávno, ale tys měla oči jenom pro Billa, tak sem mlčel…" koune na chvíli na dlaždice a pak mi zas pohlídne do očí:,, Já jsem se do tebe asi zabouch…eh teda zamiloval!" usměje se. ,,Tome, já.." nestačim doříct, protože Tom mi položí prst na ústa. ,,Já vim, že pořád melu kraviny,ale to snad není překážka, aby si se mnou…" nedořekne zas Tom, protože ho jemně políbím. Pak už se začnem líbat víc. Né vášnivě,ale jemně s velkým množstvím citu. Tak tohle by mě nikdy nenapadlo!....Jenže pak se pootevřené dveře otevřou úplně a mezi dveřma stojí Bill. ,,Co to…?"zasekne se v půli věty, lesknou se mu oči, ale potlačuje to… ,,Mno fajn, klidně si to rozdejte!Mně je to fuk!" bouchne pak dveřma a jde k sobě. ,,Já jsem takovej deBill!"

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář