Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh, jak já tě miluju! (ironie) 13

3. 9. 2006

Bill- Docela špatně se mi spí a tak není divu, že sem se právě probudil uprostřed noci. Sakra, kolik je hodim? Natáhnu ruku na noční stolek pro mobil, abych zjistil time. Hmm, tři hodiny k ránu. Anna už spí. Nejradši bych jí políbil, ale hnusí se mi. Je jak lehká holka, která dá každýmu a takovej protějšek k sobě nechci. Asi si dojdu pro pití, rozhodnu se nakonec a jdu do kuchyně. Co mě však překvapí je to, že se tam svítí. ,,Eh brácha, co ty tu?" kouknu na Toma. Má mezi nohama led. ,,Tažká noc!" pokejve hlavou Tom a nic jinýho neřiká. ,,Hmm," zabručim… ,,a jaká byla?" ,,Co je ti do toho?" vyprskne Tom až se leknu. Má nějakou blbou náladu! To muselo bejt asi pořádný ródeo!...Tý jo! Bouchnu rukou o zeď. Je mi z toho nanic! Kruciš! Proč se musela vychrápat s Tomem?!..Vracim se zpět do pokoje a leham si vedle Anny…..Je to hrozný,ale od tý doby, co jsem jí viděl s Tomem na ní nemůžu přestat myslet! Tohle se mi nestává ani u Eriky…na ní taky myslim, to jo, ale tak nějak jinak…Usínám.

Ráno se probouzím jako první. Anna asi ještě spí. Nějak mám nutkání jí i přesto všechno políbit. A udělam to, holt se to nedá vydržet! Ale ouha, ona už asi úplně nespí. Začíná mi oplácet polibky. Cítím její dech. Tlukot jejího srdce. Slyším snad všechny věci tisíckrát hlasitěji a hlava se mi motá. Je to nádhernej pocit-líbat někoho, koho miluju, ale stop! Musím zastavit. To,co se stalo včera s Tomem nejde vrátit! V tomhle líbání nesmim pokračovat. Nesmim! Řeknu si naposled a prudce se od ní odtrhnu. Hned poté se na ní podívají moje oči, ale nedívají se zamilovaně ani šťastně. V hlavě mi pořád naskakuje slovo- děvka a proto mé oči mají ledový výraz. Tahle holka je póvl a lepší pohledy si nezaslouží. ,,Bille, miluju tě!" řekne a já se na ní jen tak dívám. Je strašně sexy! A ta její košilka je tak krátká! Když jí měl Tom, tak proč né já? Měřím ji pohledem a pak už se neudržim a zas jí líbam. ,,Tak mi ho teď vyhoň!" zašeptam jí do ucha, ale ona se odtrhne. ,,Copak?" řeknu povýšeně a Anna se ode mě odsune. ,,Proč seš najednou takovej?" koukne na mě vyčítavě jako kdybych já spal s Tomem. ,,Jakej takovej?" optam se stejnym tónem. ,,Chladnej." špitne a sklopí oči. Asi má proč. ,,Ti může bejt jedno jakej sem, Tomovi si dala, tak mě ho teď jenom vyhoň!" pohléhnu na ní s tázavim tónem co teda bude a pokračuju v proslovu: ,, Ste si to včera rozdali fest, co? Se divim, že ti to nebylo blbý, když si mi ještě předtím řikala, jak mě miluješ! A teď mi to říkáš taky! Hele, já tvým slovům už nevěřim. Prostě mi teď udělej tu malou sloužbičku a hotovo!" dokončim a moje ego si polepšilo. Tečou jí slzy a má vyčítavej pohled. Jedna moje polovina by jí nejradši objala, ale druhá by jí klidně i zabila.

,,Když jsem říkala, že tě miluju, tak jsem to myslela vážně, ale po těch slovech, co si mi teď řekl, se za to nenávidim. Nevyslechl si mě a sám sis vyvodil důsledky. Když jsem si zezačátku myslela, že seš deBill, tak jsem se zpletla, ty si totiž ještě něco horšího!" zařve na mě Anna, ale nechápu, proč se ještě víc ztrapňuje… ,,S Tomem jsem nespala! Nikdy bych ti to neudělala! Ale to už je jedno!" bouchne dveřma. Hmm, prej nespala, to má pravdu, vona s nim rovnou šukala! Děvka, kurva…..grrrrrr! Ale stejně jí mam rád!

Jedinej způsob, jak na ní zapomenout je jít za Erikou, ta mi určo pomůže! Tom někam zmizel hned po ránu a ani se mu nedivim, je sobota a je krásně! Doufam, že Eriku překvapim! Docela jsem se vyfiknul, abych zapůsibil. Ještě mam u ní škraloup od minule. Tak třeba si to s ní dneska konečně rozdam. Kondomy sebou mam a nejsou to balónky! Stejně pořád myslim na Annu. A to mi stačila jediná noc, abych zjistil, jak jí miluju a abych jí ztratil. Vcházim do baráku, kde bydlí Erika. Je vždycky odemčenej a mam dovoleno chodit bez zvonění. V týhle čtvrti se nekrade. Všechno hlídá kamerovej systém.

Vcházim k Erice do pokoje. Ona si tam snad pouší porno, bo co? Mno neva, aspoň se víc nažhavim. ,,Ahoj Eriko, říkal jsem si, že tě…." Nedopovim větu. Erika je s někym v posteli. ,,Panebože!" držim se za čelo. ,,Kdo to je?!" chytne mě rapl. Už toho mam dost! Nejdřív mi Tom vojede Annu a teď mi nějakej vobšoustník vojíždí i Eriku?! ,,Heh, Bille, nikdo. Nech nás tady o samotě,prosim!" řekne Erika sladkym hláskem, jenže mě to nedá. Tomovi nabít hubu nemůžu, tak dostane aspoň tenhle zmrd! Se mě asi bojí, pač se schovává pod peřinou. ,,Bille, nedělej to!" snaží se mě chytnout Erika za ruku,ale to už strhávam peřinu. ,,Tome?!" vykřiknu, když spatřim bráchu , jak Erice zrovna líže její ehm mno…..... ,,Já se zbláznim!" zařvu na všechny strany. Takže muj brácha mi vojíždí moje holky! ,,Tak to si přehnal!" vyjedu na něj a jednu mu vrazim. Je mi jedno, že bude mít monokla! ,,Co blbneš? Seš fakt deBill!" zařve Tom a taky mi jednu vpálí do obličeje, až se mi spustí krev ze rtu. ,,Tohle si nenecham líbit!" ječim na Toma dál a mam chuť se s nim na život a na smrt porvat. ,,Já taky ne! Vyrušils nás v tom nejlepšim! A nechápu, že za Erikou ještě vůbec lezeš!?...Po tom tvojim výkonu. Bille, já tě mam rád jako bráchu, ale prostě jsem za tebe zaskočil mno. Tak z toho hned nedělej kovbojku!" ,,Zaskočil?" podívá se na něj vyčítavě Erika a jednu mu vlepí. ,,Já myslela, že spolu chodíme!?" piští jak na lesy. ,,My dva jo?!" rozesmě je se Tom. ,,Počkej," zarazí se Erika, ,,co je na tom divnýho?!" ,,Nic, já jen, že bych se s tebou nezahazoval, zas tak hezká nejseš. To doma mam lepší materiál!" odfrkne si Tom a já mam zas chuť vraždit, protože tím materiálem myslí Annu. ,,Od ní dej ruce pryč, rozumíš!?" chytnu Toma za límec. A Erika nakopne Toma nečekaně do prdele.

camaya

Pozn.-sorry, že buď z Toma dělam vola a nebo nechutný prase

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář