Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh, jak já tě miluju! (ironie) 14

4. 9. 2006

Anna- Já se na to vykašlu! Von si normálně šel za Erikou! A já jsem mu volná! Užíram se v hloby srdce. Ještě nedávno by mi to bylo jedno, ale teď ne! Dyť já ho miluju! To pro Billa nejsem dost dobrá a nebo miluje jenom Eriku? Já ho tak nesnášim, protože způsobil, že jsem se do něj zakoukala, abych mohla trpět tim, že je se svojí Eričkou. Když jim minule nevyšel sex kvůli balonkům, tak je jasný, co asi teď dělají! Ale za tohle se mu pomstim!... Jdu k němu do pokoje a z šuflíku vyndavam Billovy desky s nějakýma nákresama. Vím, že si vždycky začne něco čmárat a když se mu to povede, tak to dá do desek. Myslim, že roztrhaný a zmuchlaný dílka ho moc nepotěší! Ale to má za to, co mi provádí! Připadam si, jako kdybych pro něj byla vzduch! Kape mi slza po řasách a z desek vyndavám první Billův návrh. Vztekle ho trhám na malé kousíčky a brečim čím dál víc. Chci pryč! Pryč od něj!...Nakonec mu roztrhám úplně vechno a nechám to uprostřed jeho pokoje…. Jdu si brouzdat na net.

Tom, když dorazil opět domů- Muj brácha si samozřejmě nemoh vybrat lepší chvíli. Sem se ani nestačil vystříkat. ,,Do háje! Já chci sex!" Kopnu do skříně s luxem jak smyslů zbavenej. ,,Eh lux!" usměju se, protože si vzpomenu na jakýsi film pro mládež. Tam si ho nějakej kluk strkal do trubice a vysával! Tak co kdybych to taky zkusil? Není přece nic snažšího, než zapnout lux! Beru tedy luxík s velkou trubicí a přenášim ho do obýváku. Nikdo tu není!rozhlížim se raději kolem. Do videa si dávam svoje oblíbený péčko a spouštim lux. De se na to! Sundavam si kalhoty a spodky. Při tom čučim na bednu. ,,Tý voe, ten to do ní pere! Vyšukej jí mozek z těla, chlape!" zařvu, protože mě nadávky při sexu vzrušujou jako nic jinýho! Ještě jednou se koukam na trubici, než ho do ní strčim. To bude ródeo! Jo! Přindavam rouru s ptákem k sobě a už jedu… ,,No tý vole! Kotě vykuř mě!"…Jo, jo..to je vono!"

Opět Anna- Co se tam dole děje? De to z obýváku! Že by mi něco uniklo? Musim se tam jít mrknout! Sejdu schody z patra a už si to brejlim k obýváku. Koukám se tam přes skleněnou vytrýnu a dochází mi slova. ,,No to mě poser!Tom si to rozdává s luxem!" směju se přidušeně, aby nic neslyšel a posloucham. ,,Vykuř mi ho celýho, děvko!" ječí Tom na lux. Von asi vážně není normální!... ,,Áááááááách!"slyšim jak voddechuje. ,,Já tě miluju!..Tě miluj-u-u..áááááhhhh"vyjekává Tom a pouští lux na vyší obrátky. ,,No ty seš kunda! Vojeď mě celýho! Joooo, kotě! Pořádně! Znásilni mě!..Ty seš normálně brutální!" piští Tom,skoro kňučí, ale prožívá slast. Tohle se nedá vydržet! Seru na tlumenej smích a začnu se tlemit na celý kolo. ,,Hehe..Tom..heh..heh.. miluje lux!" vybuchnu a Tom ihned vypíná vobrátky, pak na mě nevinně koukne: ,,Já tady to tento..no.. luxuju koberec!..Jo, luxuju koberec!" vymlouvá se, ale to že je jen v triku asi ještě nepobral. ,,Jo, jasně luxuješ!" pokejvu hlavou a dál se řehnim. ,,Jo, luxuju!" řekne sebevědomě a znova spustí lux. Pobíhá s nim po pokoji a zpívá si- Proč mě nikdo nemá rád, s teploušskym přízvukem. To tady chce oblbnout koho? Na to, že luxuje mu mam skočit? ,,Hale, Tome a proč máš při tom nahej zadek?" řeknu přiblblim tónem. Musí mu bejt jasný, že vim co dělal. ,,Mno, tak fanj, tak sem se dělal, no! Co je na tom?" vyprskne a je celej červenej. ,,A proč radši nejdeš za nějakou holkou?" nadzvednu obočí. ,,Pač fanynku nechci, aby se o mě nepsalo, že sem úchyl a ty mi nedáš!" řekne uraženě. ,,Tos uhod, že ti nedam, možná bych dala, ale včera to vypadalo, jako když mě chceš znásilnit a mimo to mě stejně nemiluješ!" vychrlim ze sebe klidnym tónem a sedam si na pohovku. ,,Ale já tě přece nechtěl znásilnit! Na mě šly nějaký divný tlaky a prostě sem si to chtěl s někym rozdat, mno! A teď chci taky…." usměje se na mě a měří si mě pohledem. ,,Na to ani nemysli, si to dodělej tim luxem, ale pak po mě nechtějte nikdo luxovat!" uchechtnu se a du k Billovi na kompa. ,,A prosim…neřikej o tom nic Billovi!" vykřikne za mnou ještě Tom a já pokejvam hlavou. Tý krávo, tohle byl zkrátka mazec!

Zrovna znovu zapínam kompa, když do pokoje vrazí Bill. Když spatří to, co zbylo z jeho výkresů, tak se na mě tázavě podívá. ,,To ty?" řekne a do očí mu vyhrknou slzy. ,,Jo!" odpovim rozhodně. ,,Hezký skládání!" ušklíbnu se ještě a hledím na něj, jak se sklání nad útržky. ,,Anno, proč mi to děláš?!" řekne zoufale a hlas se mu v půli zlomí. Co se děje? Proběhne mi hlavou myšlenka. Takhle by přece nereagoval! Chtěl by mě miliónkrát zabít, ale nebrečel by! A ještě s tak zoufalim výrazem. Projdu raději kolem něj a lehnu si jentak na matraci. Něco se stalo! Svitne mi. Připadá mi, jako kdyby ho tohle jen dorazilo. Takže se mu přetim něco událo?! Jdu se na to zeptat Toma! Skoro vycházim z pokoje, když ucítim, jak mě Bill chytá za paži….

camaya

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář