Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh, jak já tě miluju! (ironie) 16

10. 9. 2006
,Tom mi řekl, co se stalo." brouknu a přihrnu se lehonce blíž. Jemně ho pohladím po vlasech… Bill, mi neodpovídá, jenom tiše kňučí do polštáře a hrne se dál ode mě. Ale to mě už neodradí. Vlezu si pod jeho peřinku a přitisku své tělo k jeho tělu. Je otočený na boku a já na své hrudi cítim jeho záda. ,,Billí." Šeptnu a otřu se tvářemi o jeho obličej. ,,Nebreč!" pohladim ho a pak se přitisknu i k jeho obličeji. Ruce mám přes něj a hladím ho po bříšku a hrudi. ,,Billí, ty si takovej můj čumáček, tak neplakej!" řeknu a dam mi pusinku na tvář.

Jeho vzlykání pomalu utichlo a až teď se přetočil na záda, aby se na mě mohl koukat. Má takový vyčítavý výraz, který však mizí s každým mým pohlazenim. ,,Proč si se vyspala s Tomem?" načne Bill starou historii, kterou už jsem mu vysvětlila, ale asi mi nevěří. ,,Ale já jsem…" začnu,ale Bill mě přeruší: ,,Jak mi můžeš ještě lhát do očí?" říká a přitom si hraje s jedním mým pramenem vlasů. Už neleží na zádech, ale na boku a pomalu se dostává nade mne. ,,Miluju tě a rozhod jsem se, že na to cos měla s Tomem zapomenu, ale musíš mi slíbit, že už se to nebude opakovat." odmlčí se a dívá se mi se zaujetím do očí. Je vidět, že předtím hodně brečel. Konečně vím, že mě taky miluje a už si to nenechám ničím zkazit. ,,Taky tě miluju!" usměju se a přetočím se na záda. Ani přinejmenšim mi nevadí, že si na mě Bill částečně lehnul.

Chci ho políbit. Vášnivě a s láskou, ale Bill mě zastaví:,, Nejdřív slib!.. Řekni mi, že už s Tomem nikdy nic mít nebudeš!" kouká mi zpříma do očí a tentokrát on hladí mě. Chce, abych mu slíbila něco, čím bych jen potvrdila, že jsem s Tomem spala. Tak to teda ne! Já nechci, aby mě měl za holku, která se předtím vychrápala s jeho bráchou! ,,Tohle ti slíbit nemůžu!" šeptnu, přičemž dál setrvávám v pohledu z očí do očí. Bill, na mě ještě chvíli tak kouká, než se odvalí a začne být protivnej. ,,Tak fajn, sorry, že jsem toho po tobě chtěl moc! A vůbec, bež si rovnou za Tomem! Nebo si to rozdej s někym jinym!" křičí a tečou mu znovu slzy. ,,Bille ne!" obejmu ho i když se mě snaží odstrčit. ,,Nemůžu ti slíbit něco, čím bych ti jenom dokázala, že jsem s Tomem spala! To prostě ne, když to není pravda! A nechápu, proč mi to nevěříš? Víš, v lásce má bejt důvěra a jestli není, tak to s náma stejně nemá cenu!"…odmlčím se a vstanu z postele. Tý jo, to znělo jak citace z telenovely:-D!!!

,,Pořád chceš, abych odešla?" řeknu zoufale. Teď se ukáže, co si o mě myslí a jestli mě vážně tak moc miluje. ,,Né, nechci!" vyskočí taky z postele a stoupne si přede dveře, abych mu nikam neutelka. ,,Tak mi ale řekni, proč si měla na krku cucflek!? To Tom udělá každý holce, kterou má v posteli! Tak si mu ho vykouřila nebo co bylo?" ,,Baví tě, když mě ponižuješ?!" vyjeknu a začnu brečet, což Billa značně vykolejí a přistoupí pomalu ke mně. Nakonec se obejmeme… nebo spíš Bill obejme mě. ,,Tak promiň Anní, ale já vůbec nevím na čem s tebou jsem. Tak mi pověz, co bylo s Tomem!?" ,,Líbání a hlazení, teda spíš ošahávání." Řeknu jakoby nic. ,,Hmm." broukne mi na to a jde si lehnout. ,,Co je?" otočím se k němu. ,,Mě to vadí!" odfrkne si a v tu chvíli do pokoje vrazí Tom: ,,Zdárec! Hale já du ven, jo!? Tak mámě ani muk!" řekne Tom. ,,Si běž kam chceš, mě je to fuk! Od dneška pro mě nejsi bratr!" nafoukne se Bill. Vypadá jako krocan. ,,Ho to ještě nepřešlo?" pohlédne na mě Tom a já zakroutim hlavou. ,,Ale notak Bille!" práskne ho Tom do zad a pak jde za mnou. ,,Nešahej mi na ní!" vyskočí sedící Billouš z postele a odstrčí Toma pryč. ,,Co se ti stalo, Bille? Ti hráblo, ne?" koulí Tomík očima a Bill zuří. ,,Vypal!" drtí pěstě: ,,Vypal nebo ti rozbiju hubu!" ,,Ty?" naparuje se Tom:,,Ty se na nic nezmůžeš! I v posteli za tebe musim zaskakovat!" ,,To odvolej!" zařve Bill a připravuje se k bojové pozici.( asi jako profesionální boxer, ale vypadá trapně.) ,,Kluci nechte toho! Nemá to cenu!" vmísim se do toho. ,,Zlatíčko nech nás!" otočí se na mě Bill a mne si pěsti.

,,Tak co Anno, už tě Bill vojel?"ušklíbne se Tom. ,,Drž hubu,kreténe!" vyjede Bill. ,,Ááá, copak bráško, ty se bojíš, že tě to bude bolet? Hale, Anno, dyštak přijď za mnou, budem pokračovat v tom, kde jsme zkončili!" ,,Tome jdi pryč!" stoupnu si mezi ně, ale Tom se ke mně přilepí a začne mi hrabat na zadek. ,,Tak to si přehnal!" zařve Bill a jednu Tomovi vlepí. Tomu to ale moc neublížilo a Billovi vrací stejnou mincí avšak mnohem brutálněji až Bill dopadá na zem. ,,Vypadni!!!" zařvu na Toma a kleknu si k Billovi. ,,Si v poho?" dívám se na něj vystrašeně, naštěstí mi přikývne a zvedá se ze země. ,,Blbec!" procedí Tom mezi zubama a vylítne z místnosti. Jde ven.

Tom- Ten mě teda zese dožral! Si vo sobě myslí bůhví co! Tak kam se pudu? Rozhlížim se po setmělém chodníku. U George bejvaj lepší pařby, tak pudu tam! Zahnu do leva a v poklidu si du, když v tom mě něco stáhne do křoví. Řikam si, tý voe, na tohle jsem čekl celý roky, až si to s holkou rozdam po přírodnu,ale ejhle! Kouká na mě voslizlá babice s bradavicí na nose. ,,Panebože, nikdy jsem po tobě nic nechtěl, ale teď mě zachraň!"zvedam ruce vzhůru,ale to už si na mě babice sedá. ,,Buďte něžná!" kouknu na ní prosebně a bábina se nějak oblizuje a slastně mrká …

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kutisova2@seznam.cz

(Katrin, 17. 9. 2006 13:08)

Piš dál je to fakt dobrý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!