Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh, jak já tě miluju! (ironie) 7

24. 8. 2006

Ulehávám si do matrace, kterou jsem si vzdálila od Billovy postele na 2 metry. Heh,stejně má Billouš nej postýlku. Až vypadne, tak mu do ní vlezu! Beztak bude okupovat záchod celou noc! Jen doufam, že kanalizace dostatečně funguje! ,,Proč máš tu matraci,tak daleko?" dívá se na mě Bill překvapeně. ,,Mam takový divný tušení, že dneska to bude třeba." řeknu mu jakoby nic a víc se zachumlam. ,,Co si provedla?"kouká na mě ,,skrz prsty". ,,Já?Nic!...Co bych furt prováděla?" zatvářim se nevinně a pořádně se na matraci roztáhnu. Bill mě se zájmem pozoruje. Mno jo, asi mu nedá spát ta moje odpověď. ,,Brů noc." Zašeptam a nenápadně koukam na Billouše,jak se vrtá do peřinky. ,,Hmm, dobrou a přeju ti ty nejčernější sny, protože ty si lepší nezasloužíš!"vyprskne. ,,Já, jen růžový!" brouknu a dělam že se mi chce chrnět. Bill leží asi deset minut v posteli a pak rychle vyběhne. Myslím, že směrem k záchodu. Jdu se nepozorovaně kouknout:-D

,,Kruciš, kdo je na záchodě? Já se asi poseru!" křikne a hlasitě si prdne. ,,Bille, mně nějak není dobře, jdi na druhej záchod u Toma!" nasměruje ho Simone a přitom vpálí řachu do hajzlu. Bill si jenom rokou zamává před nosem a foukne. ,,Asi sme neměli mít k večeři brambory s cibulí!"tiše poznamená a letí k záchodu u Toma. Tomík zrovna vylít z postýlky a taky si to míří k záchůdku, ale už je na určitých místech tak trochu hnědej! ,,Mámí, já sem se posral!" křičí a už prdí do záchoda. Z Billa odkapává pot. Asi přemýšlí nad tím, kam to vrhne. ,,Tome dělej! Já se asi brzo zeseru!" ječí jak na lesy. ,,Aspoň budem dvá!" zahuhlá Tom a začíná odmotávat z poslední role hajzlpapíru. ,,No tý vole,no tý vole!" drží se Bill za zadek a nadskakuje. ,,Tohle nevypadá dobře!" zkouší se utěšit. ,,Bille!?" ozve se Tom od záchodu. ,,Mno?"spustí Bill, jenž poskakuje jak stepní koza, při sračce. ,,Na mě dou nějaký divný tlaky! Mam pocit,že vyseru hipáckej komplet!" zaječí radostně Tom. On jediný má z tý jeho sračky dobrej pocit. ,,A Bille!?" huláká zas. ,,Do prdele, co je?" ,,Leze ze mě něco červenýho! Juchůůůů, to bude asi tričko Audio, co sem viděl ve výloze!" jásá Tom. ,,Ještě bych chtěl botky etnies!" zasní se a kouká si zas dolu na zadek. Já ten jejich rozhovor celej posloucham a mam z toho opět Vánoce. Bill asi něco hledá! Rozhlíží se kolem sebe. Možná hledá květináč! ,,Tome, kurva pohni!" ječí hystericky a hrabe se v nějaký starý skříni. ,,Proč mam takovej pocit, že v tom má prsty Anna?" povídá si sám pro sebe. Mno Bille,asi je to proto, že to tak je! Šklebim se sama pro sebe a tráduju si to do Billoušovo postýlky. Snad jí předtim nestačil zesrat!...Ááááhhhh,tady se tak pěkně hajinká! Koulim se na polštářku, heh mno vona ta postel i hezky voní. Hihi, Billovo kolínskou :-D! Směju se v duchu. Zejtra si zas hnípnu k Tomovi:-).

Bill si zatím ze skříně vytáh nočník.Takovej modrej, co měl rád, když byl malej. Další věci měli rychlej spád. Bill trůní na nočníku jako za mlada a Tom před chvíli zjistil strašnou novinu: ,,Bille?!" zahuhlá smutně Tom. ,,Co je?" houkne otráveně a Tom spustí: ,,Tak to není triko Audio ale paprika!" Bill se poprví trochu uchechtne: ,,Tome, ty seš vůl! A koukej dělat! Já tady nechci trůnit na nočníku celou noc!" ,,Mno, to bude horší! Já mam krutou sračku!" zahuláka Tom nazpátek a dá ruce do klína…Po dlohých hodinách uvolňuje Tom konečně záchod. Má lehký úsměv na tváři a kouká na Billa, kterej se chvěje. Chudák nemá moc dobrou barvu. ,,Máš volno!"pronese Tom a jde k sobě. Asi to bude chtít zavolat mamku, aby mu převlíkla postel! Zaksichtí se. ,,No konečně!" opustí Bill nočníček a sedne na mísu. Všechno de z něj ven:-D…Ale posléze zjišťuje velký problém…,, Tome, ty idiote, tys zdělal všechen hajzlpapír!"

,,Mami!" zaječí Tom na mamku, když také konečně vyleze z druhýho záchoda. ,,Co?"koukne na něj. ,,Potřebuju povlíct postel!" řekne Tom tichym hlasem a pokouší se o úsměv. Simone se jde hnedka podívat k Tomovi do pokoje. ,,Propána Tomíšku, ty si si posral postýlku?" pronese udiveně. ,,Spíš zesral." Pípne Tom.

Po hodině vyleze ze záchodu i Bill, pořád mu není moc dobře a tak jde také za mamkou. ,,Mamí,mě je špatně!" řekne slabím hláskem a po tváři mu stékají slzičky. ,,Bille,zlatíčko." Dívá se na něj soucitně Simone a hladí ho po čele. Bill se k ní tulí jako malý miminko… ,,Tumáš vem si prášek a jdi už spinkat!" řekne mu ustaraně… ,,Jé,Bille pozor já musim na záchod!" zakřičí však v momentě a Bill jen kouká za mamkou jak žene k míse, když si však velmi nahlas prdne( jestli se to dá tak říct) spíš se usere, tak Billovi dojde, že to zřejmně nestihla…Unavěně si jde lehnout…

Bill-Blížim se do svýho pokoje a ještě mi není moc dobře,ale co se dá dělat. Aspoň nepudu zítra do školy! Vejdu k sobě a vidim Annu, jak už zase leží v mojí posteli. To si nemůže ležet na svý matraci? Já se na to vyseru! ,,Vysmahni z mojí postele!" zaječim nevrle na ní. ,,Néé, Billíčku nech mě spinkat u Tebe, plosím!" zabrouká a převalí se. Vypadá tak rozkošně,ale to mě neodradí! Když nechce vypálit sama, tak jí vyhodim! Vlezu si do postýlky a prudce jí vystrčim na zem. Heh, musela si dát pěknou perdu, říkám si, a uvědomuju si, že mým tělem projelo takové divné mrazení. Zrovna v tom okamžiku, kdy jsem do ní strčil. Annu však moje strčení nevzbudilo. Vypadá, že furt napůl spí, ale pozor, zvedá se! Jéééé, vona zas leze ke mně. ,,Billí, nech mě tady." Píne a leze mi pod peřinku. Si asi myslí,že mě to jako obměkčí! To vžádnym případě! Jsem na ní pěkně nasranej. Chci jí zas odstrčit z mojí postele,ale ona si ke mně tentokrát lehla mnohem blíž, než kdy předtím. Obličej má vedle mýho a ruku mi jemně pokládá na mou ,,mužnou" hruď. Už je tu zas to mrazení. Prochází mi celym tělem. Nevim proč,ale je mi to příjemný, jak se ke mně tulí, i když vim, že zejtra z ní bude zas ta semetrika!

camaya

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář