Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh, jak já tě miluju! (ironie) 8

26. 8. 2006

Když ráno procitnu a chci se krapek protáhnou, pač se cítim jeko zmáčklá, čeká mě šok. No to snad nemyslí vážně!? Co se má ke mně tenhle blbeček takhle mačkat? Mno ale já na něm mam taky..ehm ehm ruku. Ale jenom ruku, né abyste si mysleli něco horšího! Měla sem na něm prostě jenom ruku! Na úplně nevinnym místě. Ehm…nevinnym? Podrbu se za uchem. Proč jsem měla ruku na jeho ptákovi? Teda pižamu! Prostě na dolní části. Úchyl jeden, bůhví, co mi stou rukou prováděl! Já se cítim znásilněná! ,,Ááááááááá!" zapištim, tak hlasitě, že se Billouš taky konečně probere.Vypadá, jako kdyby včera někde kalil! Nebo hulil travču?! Mno já vim, co dělal ve skutečnosti. Uctíval záchod!!! ,,Co se na mě mačkáš?! Jsem vždycky věděla, že si úchyl, ale že až takovej, to by mě nenapadlo!" sjedu ho a on se chudák teprv rozkoukává. Mno jo, je nějakej nevyspalej. Hehe. ,,Tak kurva, pustíš už mě od sebe?!" kouknu se mu zhnuseně do tváře. ,,Zrovna objímat mě nemusíš!" tvrdě poznamenam. ,,Aby si se nezbláznila, krávo!" řekne ledabyle a flákne sebou znovu na postel. ,,Blbečku!" odplivnu si a mizim.

Bill- Jako bych to neřikal. Kráva krávou zůstane! To se tulí, když něco chce a další ráno mě nazve úchylem! Pche! Já jí čím dál víc nemůžu vystát! A na školu seru! Mamka by nás stejnak nechala doma. Sem se vůbec nevyspal, jak se na mě mačkala…. Odpoledne mam zas randíčko s Erikou! Musim říct Tomovi o kondomy, jinak budu zase v piči.

Já-Hmmm, tak jak je naštvat tentokrát? Říkám si, když razim ze školy. Heh, když hadry jeptišky nepomohly, tak co úplnej opak? Nějaký satanistický hábit se to určo sežene. Usmívam se a už si to tráduju do vetešnictví….Takovej výběr sem ani nečekala, teď vypadam jako čarodějnice! Heh a prodavač byl milej a dal mi eště balónky:-)

V okamžiku, kdy vcházím zpět do domu Kaulitzů, vlastně od teďka je to barabizna U slimejše, když sem ta krutá satanistka. Musim bejt hodně zlá ! Vidim ty dva bejky, jak si hovňouskujou na gauči. ,,Zdárec sviňáci!" zavadim o ně očkem, přičemž se zvářim víc než tvrďácky a odflusnu si žvejku na koberec, kde jí ještě naschvál přišlápnu, aby se jako vidělo. Já su prostě tvrdá a ostatní sou chcípáci! ,,Tome, napiš do seznamu zničenejch věcí koberec!" řekne jakoby nic Bill a dál vejrá na obrazovku. By mě zajímalo, od jaký doby se dívá na pořady o porodu? Ale zpět k věci, jako co se tady děje? Já se tolik snažim a vono nic? ,,Jo Bille už to píšu!" řekne Tom povýšeně a odfrkne si, když se na mě podívá. ,,Ty si vykradla sousedům popelnici?" neušetří si Bill poznámku. ,,Seš trapná, jak slamník na hlavě!" řekne ještě a už zas kouká do bedny. ,,No, tak pozor, aby ti nepraskla plodová voda!" oplatim mu a jdu se převlíct do něčeho normálního k Billoušovi do pokoje…..

Na co má na stole tři kondomy? Že by zas šel za tou kozou Erikou? Dyť ani neví, jak kondom nasadit. Pro něj je to jenom balónek! ….Heh…balónek, směju se ještě víc, nad svým střeštěnym nápadem. Trošku mu pozměnim obsahy. Jak říkám balónek jako balónek. A tenhle bude mít s Micky Mousem! Šklebim se,když jako profasionálka vyměnim obsahy balíčků prezervativů. Sexu zdar, Bille! Mnu si ruce a v tu chvíli vkročí do pokoje Billouš. ,,Nehrab mi na moje kondomy!" prskne a hodí si je do kapsy. ,,Stejně bys ani nevěděla, jak se používaj!" směje se a Tom kerej právě přišel se přidává k narážkám. ,,Jo, pro tebe jsou to jenom balónky!" Vybuchne smíchy nad tou kokotinou, co právě řek a vystrčí mě z z Billova pokoje. Kašlu na ně a du koukat na televizi!

Je něco kolem osmé večír, když si to Bill tráduje z domu za Erikou. Tom stojí ve dveřích a snaží se na něj eště ukázas takový ty známý pohyby při souloži, což u něj zanmená, že hýbe boky zepředu dozadu a k tomu ještě stejný pohyb rukama, akorád střídavě. Mno nevím přoč, ale vypadá spíš jako by se mu chtělo na záchod bo mi taky připomíná krávu na pastvě. Ale jinak nic proti…Asi dvě hodky se mnou kouká na bednu a pak zas začne rozumovat. ,,Hale, měla bys konečně pochopit, že já s Billem nejsme žádní blbečci." Naparuje se. ,,Mno, ty možná ne,ale Bill blbeček je!"řeknu. ,,To koukej vzít zpátky!Náhodou, Bill je chytřejší než já!Ale jinak sem rád, že mě máš za toho chytřejšího!" usměje se. ,,Mno, víš Tome, ty máš do blbečka ještě moc daleko, ten je proti tobě dvakrát chytřejší!" ušklíbnu se. ,,Co?..........Ty máš ale blbý nápady!" odplivne si a de se připravit do hajan:-D.

,,Tome, nechceš si pinkat s balónkama?" zazubim se a Tomíšek kupodivu souhlasí, ale jen když je prý nafouknu, což mi nedělá žádnej problém. A ještě méně, když jsou to kondomy. ,,Tomíku, chytej!" pinknu na něj jeden. ,,Dyť to nejsou balónky, ty trubko!" zpozoruje Tom a už machří. ,,Mno, já vim ,že to nejsou balónky, ale kondomy."usměju se. ,,Jako, kdo ti dovolil lézt do mojeho šuflíku!" vzteká se. ,,Já sem do žádnýho tvýho šuflíku nelezla!" položim se na jeho postýlku. Se mi zdá, že pořád zapáchá. ,,Ale když si mi nelezla do šuflíku, tak kde si je vzala?" piští jak nějaká mářa. ,,Odpoledne z Billova stolku." Řeknu pohodově a dam nožku přes nožku. Tom zatím lapá po dechu.

Mezitím u Billa a Eriky…. ,,miláčku, chci tě!" šeptá jí Bill do ouška a Erikamu vyndavá z kalhot kondom. Oba se na sebe radostně a trochu přihřátě culí, dokaď se Erika nedostane k obsahu. ,,No to snad nemyslíš vážně?!" vyjede na něj a v ruce bimbá s modrým balonkem s potiskem. Bill se snaží vše napravit a tak Eriku líbá na hrudi. ,,Dost!"odtrhne ho od sebe. ,,Bille, co máš za problém?" kouká na něj vyděšeně. Bill se snaží usmát. Což v Erice vyvolá další a ještě horší nařčení. ,,Néééé, můj kluk je impotent!" zhrozí se a padne do polštáře. ,,Eriko ne, já jsem v poho, to musí bejt omyl!Tom si z nás chtěl vystřelit!Tady mam eště dva další kondomy!" vyndá je z kalhot a rozbaluje Erice před očima. ,,Třeba tady, to je kondom!"rozbaluje,ale když místo prezervativu vyndá nafukovací srdíčko, tak se Erika chytí za tvář a Bill zčervená. ,,Já bráchu zabiju!"zanadává a rozbaluje poslední balíček. ,,Ale tohle už kondom určitě je!" řekne jistym tónem a dobývá se dovnitř. Opět ale vytáhne další balónek s Micky Mousem. ,,Bille," chytí ho Erika za ruce, ,,Ty máš problém se sexem, že jo?...Se mnou o tom můžeš mluvit! Neboj se! Já vim, žes to eště nedělal a tak asi nevíš, jak máš zasunout a tak,ale já…" nedořekne, pač Billa chytí rapl a vyběhne i s věcma z baráku. ,,Impotent jeden!"třískne Erika dveřma a přemýšlí, jakou si za něj najde náhradu.

Bill- Anna, Anna, Anna!!!!!!!!!!Grrrrrrrrrrrrrrrrrr! Do plynu s ní! Došlo mi to hned v tu chvíli,když jsem si vzpomněl, jak se nad prezervativi skláněla. Jen kvůli ní mě má Erika za impotenta,deBilla a vola!!!!!!!!!Grrrrrrrrrr! Kde je nějaká lopata? Já jí umlátim až přídu domu! Grrrrrrrrrrrr!!!!!

camaya

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář