Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh, jak já tě miluju! (ironie) 9

27. 8. 2006

Už se tak pěkně chystám ke spánku, abych byla zas ráno čilá. Zatím si lehám jenom na matraci, ale později mám v plánu vykopnout Toma z jeho pelechu a zabrat si ho pro sebe:-),pač von si takový pohodlí na rozdíl ode mě nezaslouží. Mrzák jeden! Pěkně si to hovím a dokonce skoro usínám, což je nadlidskej výkon, ale je to tím, že Tom zatím nechrápe. Spíš ještě ani neusnul. A zrovínka v tu chvíli vrazí do pokoje Billouš a je kapánek naštvanej. ,,Kde je?" huláka po pokoji a Tom se bleskurychle posadí. A jéje, tak Billda je přímo nasranej! Jeho tón hlasu mi připomíná stíhačku. ,, Ty kozo pitomá! Já tě zabiju!" hrne se ke mně a má v ruce něco jako řetěz. ,,Bille, Mikuláš už byl." oznámím mu rozespale. ,,Já tě uškrtim ty bestie! Rozvracečko vztahů! Trne trčící v prdeli!" řve jak na lesy. Ehh, tady bude eště dusno! Řeknu si a skočím na postel za Toma. Aby mě tak jako ochránil. ,,Ten trn v prdeli odvoláš!" zařvu si taky na něj. ,,Ani za nic!" příhrne se ke mně. Začíná se na mě sápat. ,,Tomééé, ať mě tvůj brácha nechá! Tohle by byla vražda!" pištim. ,,Bille, pokračuj!" pobídne ho ten vůl ještě. No počkej, Tomíšku! Tohle ti voplatim. ,,Billé, néé!" pištim dál. ,,Řekni mi jedinej důvod, proč bych to neměl udělat!?" řve vzteky a já cítim řetěz u krku. ,,Protože díky mě si ještě panic!" zazubim se, ale Bill je čím dál vzteklejší. Snažim se s nim prát a odstrkuju ho od sebe, až dokonce spadnem dolu z postele na mojí matraci. ,,Bille, nedělej to!" pokoušim se ho dál přesvědčit. ,,Dyť ti říkám, že bych musel mít důvod!" štěkne vztekle. ,,Jesti to uděláš, tak toho budeš litovat!" vykouzlim smutnej obličej. ,,Nevim proč?" přitlačí mě pevně k matraci. Tom náš boj mrzutě sleduje. ,,Protože….protože tě miluju!" plácnu první blbost, co mě napadla. A hle vono to zabralo. Bill mě pustil a teď na mě vejrá, blbeček. S otevřenou hubou. Tak teda využívám okamžiku, střelhbitě se od něj vyprošťuju a padám do koupelny, kde se zamykam. ,,Uff!" oddechnu a svezu se na zem po dveřích. Konečně klid! Hehe, to sem tomu dala korunu. Bych musela bejt hodně padlá na hlavu, abych se do něj zabouchla.

Chjooo, zkysne mi úsměv. Já chci za tátou a né být tady. Ukápne mi i slza. Začínám mít nějakou divnou náladu. Najednou se ozve klepání. ,,Ehm, Anno, můžu dovnitř?" řekne už normálnim tónem Bill, jenž stojí za dveřma koupelny. ,,Ne." Řeknu zoufalym tónem, pač jsem se ještě nevzpamatovala ze vzpomínek o tátovi. Bill ten tón vycítil, ale jelikož je to kretén, magor, idiot, blbeček a všechno hrozný, co jsem mu kdy řekla, tak si myslí, že je to kvůli němu. Kvůli mé nešťastné lásce. ,,Anno, ehm, prosim pusť mě k tobě! Já se o tebe bojim!" řekne slabě. Mno, já se o sebe taky bojim! A hlavně, když to řikáš ty! Usměju se v duchu. ,,No tak Anno! Prosim pusť mě tam!" ,,Já se tě bojim!" brouknu. ,,Já ti nic neudělam!" klepne jemně do dveří. Heh, si myslí, že je nějakej hrdina! ,,Mno tak dobře." Řeknu ufňukanym tónem, aby si vyčítal, že je surovec. Otočím klíčkem a Billouš vejde dovnitř. Vůl si sedne na podlahu vedle mě a má psí pohled. Jo, užij si trpění, pitomče! ,,Já sem tak nešťastná! Bille, já tě moc miluju!" pokračuju dál v mym blbym úmyslu a ještě u toho fňukam. ,,Ale zlatíčko nebreč, prosim promiň, já sem nechtěl bejt tak ošklivej!" Jo nechtěl, ale byl! Vypadal si jak houmlesák sápající se na to nejubožejší stvoření na světě. ,,Hhm hmm hmm," fňukam mu na rameno. ,,Ty mě nemáš rád!" řeknu slabim tónem. ,,Ale Anno, mám, ale miluju Eriku."pípne a to už se neudržim a začnu sválně řvát na celý kolo. ,,Bille , ty jí mučíš?" koukne dovnitř Tom. Vidí nás v obětí. ,, To je nějaký divný mučení, ne?" přemýšlí Tom nahlas. ,,Jo, chci jí umačkat!" řekne Bill. ,,Aha!" odfrkne si Tom a jde pryč s poznámkou:,,Sem vždycky věděl, že brácha je neobyčejně chytrej!Mno a když je Bill chtrej, tak starší bráchové bejvaj ještě chytřejší!Já jsem se hold poved!"

Po půlhodince jdu zas spát. Ještě, že spim u Toma, Bill se na mě dívá tak nějak jinak. A to od tý doby, co sem musela zalhat, že sem do něj zblázněná. Tý vole, Tom zas začíná chrápat! Se z něj poseru! Ehh ehh, kdepak tady maj asi sportovní potřeby? Bill přece tenkrát řikal, že mu mam na záda nalepit tenisák! Lepenku bych měla! Chodím po pokoji a šmejdim po tý krásný kulatý věcičce.Ááááááh, já mam takový štěstí!zajásam, když najdu spoustu míčků a mezi nimi tenisáček. Koukám se na něj a vrhám i pohledy na Tomíka chrapouna. Se mi ten míček zdá najednou nějakej malej! Nedůvěřivě na něj koukam. Pak pohlédnu na další míčky, co jsou v zásuvce. Heh, baskeťáček! Žeby? Šklebim se, jak ďáblík. Nakonec proč ne? Hehe…a už si to tráduju s baskeťákem k Tomovi, pač jestli bude chrápat dál, tak mě hrábne! Dohrnu se k Tomíškovi a votočim ho na břicho. Si toho ani nevšimnul. ,,Tý jo, von slintááá! Fůj! Debile, poslintáš mi polštář na kterej si chci lehnout!" šeptnu. A už se míček lepí! Heh, vypadá, jako kdyby měl druhou hlavu, co mu roste ze zad. By jí potřeboval!,,Tak hotovo!" otočim ho na záda. Mno, je kapánek prohnutej, ale přestal chrápat!!! Leham si teda k němu do postele a von něco huhlá! ,,Bille, běž za mámou, ať ti převleče postel! Taky se musíš furt pomočovat! A to je ti dvanáct!" Mno tý vole, to je rodinka, tak Billouš se do 12 pocíkával! He he! Chvíli ležim vedle Toma a pak dojdu k závěru, že mi tu překáží. Kam s ním? Hmm, kašlu na něj, strčim ho na zem. Rozhodnu a drbnu do něj. Kupodivu se ani nevzbudil a chrní dál. Áááh, konečně se pořádně vyhajam! Roztáhnu se jak dlouhá, tak široká a po chvilce usnu.

Ráno se vzbudím dřív než Tom a jdu do koupelny.V momentě, kdy si dotvářim svůj xichtík uslyšim křik. ,,Billé, Billé pocem!!!!!!!!!!!!! Mně narost hrb!!!!!!!" huláka Tom. ,,Asi v něm bude voda!Já sem výmečný dítě!" poskakuje radostí a Bill, kterej právě přiběh dostal výtlem,pač mu došlo, že je to moje práce…

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář