Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh,jak já tě miluju!(ironie) 5

20. 8. 2006

Bill-Tak sem si to u Eriky pěkně posral! Zrovna, když šlo do tuhýho, tak zjistila, že nemá u sebe žádný kondomy a já kretén taky žádný nevzal. Co si o mně může myslet? Kdyby byl Tom na mym místě, tak by měl i purpurovej! Mno, ale jinak to byl celkem pěknej večer. Sice se Erika chovala trochu divně a to nevím proč, ale jinak prostě romantika. Už se těšim, až si lehnu do postýlky! Jsem skorem doma. Anna mě dneska nebude nijak prudit a budu mít klidnou noc…hmm…paráda!

Beru za kliku. Kruciš, co je? Mi to nejde otevřít! Tak to zkoušim eště jednou, tentokrát s větší silou…a zas nic:-(. Se na to můžu vybodnout!Ten můj brácha je takovej vůl! Dyť sme byli domluvený! Co teď? Si snad budu muset lehnout do altánku:-( Ať si mě ráno nepřeje! Už se s nim nikdy nerozdělim ani o toaletní papír! Se vsadim, že usnul dřív, než si vůbec lehnul. Kurva, tady se nedá spát!

Já-Byl jednou jeden medvěd. A ten strašně chrápal. Jmenoval se Tom Kaulitz. Zabijte Toma Kaulitze! Mohla bych ho udusit polštářem? Asi ne, obvinění by padlo na mě. To je hrůza, nemůžu ani zabít, když je to pro moje vlastní dobro! Co může člověka ještě víc nasrat, než když nemůže usnout? Přemýšlim nad debilními věcmi. Mno možná, když musí spát venku! Jestlipak už se Billíček vrátil od tý svý pipiny? By mě zajímalo, co s ní ten dement vůbec může dělat!? Heh,jdu se kouknout k oknu, třeba už dorazil…Nenápadně se krčim za záclonou a připadam si jako polda, co čmuchá po nějakym pachateli. A hle Billouš si to táboří v altanu. Mno to bude mít určo sladký sny. Heh, teď mam dvě možnosti. Buď můžu bejt mrcha a nepustit ho dovnitř a nebo můžu bejt ještě větší mrcha a dovnitř ho pustit s nechápavým výrazem, proč je venku.Chudák Tom, ten bude mít hroznej další den. Nechtěla bych, aby mi pořád někdo vyčítal, že sem něco neudělala. Teda Tom Billovi odemknul, ale chudák neví, že já mu zas zamkla. Jéjé, už vidím ty hádky a zvonky mi zní v uších.Mno já sem taková potvora!Tak tedy jdu ladně na balkón. ,,Áááhh, dneska je tak krásně a ty hvězdy!" úplně se zasnim, ale Billův hlas mě vyruší. Teda nevyruší, pač to byl cíl, aby se Bill ozval. ,,Anno!Si to ty!" Kdo jinej,ty blbečku!říkám si pro sebe. ,,Ach Billíčku, co tam děláš?!" mám víc než vystrašenej výraz. ,,Mno,to je na dlouhý vyprávění, Tom je kretén!" řekne. Heh, to mu trvalo dlouho, než na to přišel, teď ať o sobě ještě řekne, že je deBill a bude vymalováno. ,,Anni,prosimťě, otevři mi! Já se numůžu dostat do baráku!" ,,Hmm, jo jasně! Už du!" řeknu a odběhnu mu otevřít jako blesk.

Bill-Asi neni tak hrozná, jak sem si myslel. Čekal jsem, že mi neotevře vůbec. A že jí budu muset přemlouvat nebo něco slíbit. A vono nic. Hmm, zvláštní. ,,Tak pojď!" slyšim její hlas ode dveří a zvedam se ze sedačky, kde jsem byl. ,,Jo,už du." odpovím jí a kráčim dom.Konečně! ,,Dík!" pípnu a sundam si boty. Stojí vedle mě ve verandě a pozoruje mě. ,,Neni za co." zívne a chce oddejít. ,,Co to,že nespíš?" zastaví ji moje otázka. Rozmrzele se na mě podívá: ,,Spal si někdy vedle svýho bráchy?" ,,Jen párkrát." ,,No tak se neptej!" řekne naštvaně a fakt už jde. Tak jí dohonim. ,,Von pořád tak chrápe?" vyzvídam dál. ,,Ještě víc! Spí jak poleno a nic nepomáhá!" stěžeje si a už je u bráchova pokoje. ,,No a zkusila si mu přilepit tenisák na záda?" ptam se jí, protože tohle fakt pomáhá. Jednou sem to viděl ve zprávách, tak sem to na Toma zkusil. ,,Tenisák?" vyvalí na mě oči. ,,Jo!" pokejvam. ,,A kde ho teď asi tak vezmu." nadzvedne ramena. Má smutnej pohled. Je mi jí trochu líto. No tak,že bych jí…mno tak jo. ,,Jestli chceš, tak můžeš spát u mě?" řeknu neutrálnim tónem. ,,Fakt?" rozsvítí se jí oči. ,,Jo,ale na svojí matraci."usměju se. ,,Copak tobě se nelíbilo moje obětí?" tváří se jak vyhozené koťátko. ,,Jo jasně líbilo, ale mam Eriku." pípnu a jdu k sobě. Anna si šla zatím pro matraci, tak si beru pížo a lezu do postele.

Dotáhnu si k němu matraci a leham si.Bože,to je takovej blbeček! Mno aspoň budu mít klidný spaní! Né jako u Toma. ,,Dobrou."zašeptá. ,,Hm,dobrou."oplatim mu.A krásný probuzení,hlavně až ráno potkáš Toma v koupelně a uvidíš svoje ,,vylepšený" malovátka. Směju se v duchu. Samosebou sem Tomovi dala do nosu ty tampóny,když sem si brala matraci. Heh,skoro se mi ani nechce usnout,jak se těšim na ráno!

,,Já chtěl bych být ten nejlepší,jak nikdo přede mnou,tu zkoušku musím zvládnout sám a trénik je věc mááá.Pokemon…" zní nahlas Tomův budík,než ho zaklapne. ,,Hm,tuhle písničku miluju!" posadí se na posteli a vesele se usmívá. ,,Kde je Anna?" diví se a jde do koupelny. Pohlédne do zrcadla. ,,Pomóc,pomóc!!!!!!!!" rozhodí rukama,když se spatří. ,,Já mutuju!" řve přes celej barák.To probudí Billa a tak za nim běží. Jakmile vejde do koupelny, tak sebou smíchy práskne na dlaždičky. ,,Tohle ti udělala Anna?" prská kolem sebe, ale Tom nechápe. ,,Ne brácha podívej,dyť je to jak živý!" šáhne na tampón. ,,To je nová část mě!" pronese a pečlivě se upravuje. ,,Jo,jasně,z nosu ti rostou tampóny!" vyprskne znovu Bill. Tom polkne: ,,To to sou tampóny?",,Né asi!" chcetá se dál Bill. ,,Co když byly použitý!" strne Tom. ,,No to je možný." tváří se Bill sválně neutrálně. ,,Anna si je zrovna vyndala a rovnou ti je strčila do nosu!" ,,Bille,co když sem nakaženej?" ulekne se Tom a s odporem si vyndá tampóny z nosu. Pak jde na záchod, pač se mu chce na velkou. Bill ještě kroutí hlavou.

To už do koupelny vejdu i já a mam na sobě Billíkovo hadry…trošku upravený,trošku víc upravený:-)Bill úplně ,,září štěstim", když mě vidí. ,,Proč mi to děláš?Proč mi to děláš?" vyjede na mě s úzkostí v hlase.,,Ale co?" zamrkam. ,,Sem si půjčila pár kousků no." odbydu ho a z ruky mu čórnu novou řasenku, co si přitáh. Bill si tedy chce vytáhnou svojí starou z taštičky, kde má šminky, ale ouha.Koukne na mě se stejnou nenávistí,jako včera, když mě chtěl uškrtit.V tu chvíli ze záchodu vylítne Tom, ještě s kalhotama na půl prdele: ,,Bille,já seru ponožky, značkový-Nike,fakt!Sem zlatej důl!"raduje se. ,,Třeba vyseru i zlatý vejce! Chápeš to?!" třese s Billem a já to nevydržim a vyprsknu smíchy.Tomovo IQ se opět projevilo. Bill ale není veselej. Je naštvanej. Asi tomu pomohli i ty šminky,co jsem mu totálně oddělala. ,,Hele,Tome,můžeš mi vysvětlit ten včerejšek?Jaktože bylo zamčeno?" spraží ho pohledem.

camaya

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář