Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlášky 2

11. 7. 2006

Otázka: Na koho ze skupiny musíte vždycky čekat?

Všichni(kromě Georga): Na Georga!!!

Georg: Hey! Jsem už dospělý muž, mám na práci tolik věcí

Otázka: Kolik máš budíků?

Tom(odpovídá za Georga): Má jenom jednoho....a ten nefunguje! A když si zkouší narychtovat mobila, tak taky nefunguje, když má zvonit, je to divný!

Georg: Baterka byla vybitá...opravdu!!

2.Bill: No myslím, že nikdo z nás by se nemohl stát matematikem. Ten talent pro logiku nám tak nějak chybí...

3.Malý kluk se ptá Billa jestli i on hraje na nějaký nástroj a on mu řekl, že jednou zkoušel na kytaru, ale nešlo to a potom se do toho vložil i Tom :-D :

Tom: Protože VŽDYCKY rozbíjí věci, když v něčem není ze dne na den dobrej...

Georg: Proto to vzdal i se sexem (všichni mají výtlem)

4.Kluci sou tázání, co pili na Cometu 2005:

Bill: No, ještě nevíme jestli budeme pít pomerančový džus, nebo jablečný. V každém případě musí být: vysoký procento alkoholu! Ale musí to být bez čerstvého ovoce, jinak to potom Tomovo břicho nepřijme...

Tom: (jenom kroutí očima)

5.Bill: Všichni celej dlouhej den sedíme vevnitř, jenom jíme fastfoody a samá nezdravá jídla...a ty "přírodní jídla", všechny ty saláty (dělá znechucený ksicht na Georga) a ty....zeleninový jídla (rychle kroutí rukama, jako že ne)

6.Bill: Netknutá příroda například...to je hrozný! Je tam všechno tak....(zaluská prsty ve vzduchu, aby si vzpomněl?)..tak...zelený a porostlý a tak, to nesnášíme!

7.Raab(moderátor): Jak je to....co od vás chtějí fanoušci? Chtějí jenom říct "Ahoj" nebo chtějí taky polibek...?

Tom: No, většinou chtějí říct jenom "Ahoj"...ale máme taky fandy, kteří mají na transparentech napsáno něco jako "Miluj se se mnou skrz monzun"

Raab: A vy jim na ty nabídky odpovídáte???

Tom: NEEEE, NEEE!!!!

8.Bill o dělání večírků a pití alkoholu:

Bill: Můžu říct, že všichni pijeme tvrdej alkohol...nebo spíš: ne tak úplně VŠICHNI...taky pijeme JENOM vodu, pro jistotu! Ano, to můžu rozhodně utvrdit, ale ve skutečnosti chci říct, že...(velký úsměv od ucha k uchu)

Reportér: No Bille...vypadá to, že máš trochu v hlavě nepořádek...

Bill: Jo, já vím, to někdy mívám.

9.Tom: Vždycky to samí, TY osoby, co nejvíc pracují a kdo vydělávají všechny ty peníze, TY osoby mají vždycky ty nejmenší pokoje. Tady!(otevře dveře od svého hotelového pokoje) Podívejte na to! Všichni ostatní mají větší pokoje!

Kameraman: Musím uznat, že máš pravdu

Tom: Jo...

10.Bill: Ta vana...to je opravdu vtip! Nikdo si tam nemůže lehnout!! Podívejte na to! Je TAK malá. Jak vidíte, tohle místo se opravdu hodí pro Tokio Hotel! Je to tady vyrobený jenom pro malý lidičky!

11.Bill: Všichni ostatní mají normální postele. Já potřebuju velkou postel, protože...pracuju tak hodně a tak tvrdě, a to proto (skočí zrovna do postele) se musím pořádně ve svý postýlce roztáhnout...potřebuju hodně prostoru!!

12.Klaas(čte dopis od fanouška): Georg by se neměl tolik stydět....mnoho obdivu Petra ze Stuttgartu....a v závorkách je napsaný: Doufám, že mé jméno pro něj něco bude znamenat.

Georg: No...ehm...no...

Bill: No tak Georgu! Co s Petrou uděláš??

Georg: No...Petro...promiň (tváří se přitom jako mimino)

13.Bill: Musím vstávat každý ráno v 8 hodin! Ostatní leží delší dobu, oni si šli na párty minulou noc....ale já sem musel jít spát, protože musím vstávat v 8 hodin. JENOM proto, abych se ujistil, že kapela bude v budoucnu úspěšná. Protože jediným tím důvodem je, tak skvělej talent a vzhled zpěváka...hlavně proto, že TAK dobře vypadám! Ah, podívejte na Georga, jak kejve tou hlavou když spí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hezké

(Oriona, 11. 7. 2006 11:41)

Ty hlášky jsou super:-)

Reklama na super bloh o Killerpilze

(Oriona, 11. 7. 2006 11:40)

Znám jeden super blogísek, tam o Killerpilze se psává...plno fotek a rozhovorů a mě se o něm zdává....Jen koukněte se sami, je to mojí kámošky....a kdyby se vám zalíbil, to potěší mě mocky:-)
Tady je: www.killerpilze-love.blog.cz